Quantcast

Vilniuje siekiama ilgiausio bučinio rekordo

Vasario 14-ąją, Šv. Valentino dieną, Vilniuje dešimtys porų siekia pagerinti ilgiausio bučinio rekordą.

Jau antrą kartą Lietuvoje įsimylėjėliai išmėgina savo jėgas bučiavimosi konkurse „Ilgiausias Lietuvos bučinys su „Listerine“ 2012“. Neįprastai paminėti Vasario 14-ąją, Šv. Valentino dieną pasiryžo poros iš visos Lietuvos. Nugalėtojais tapę įsimylėjėliai kaip ir pernai bus apdovanoti vertingu prizu – romantiška kelione į užsienį.

Pernai konkurse „Ilgiausias Lietuvos bučinys“ triumfavę vilniečiai studentai Karolis Zaleckas ir Ieva Pranskevičiūtė šiemet nusprendė pagerinti jų pasiektą 18 valandų trukusio bučinio rekordą.

„Tai yra labai įdomus ir neįprastas konkursas, todėl ir šiemet nepabijojome tikrai nelengvo iššūkio. Tapome savotiškais ilgiausio ir gaivaus bučinio ambasadoriais Lietuvoje. 2011 m. laimėjimas ir 18 valandų rekordas verčia mus šiemet pasistengti dar labiau“, − sakė K. Zaleckas.

„Džiugu, kad iš visos Lietuvos susirinkę jauni žmonės rodo, jog jie nebijo iššūkių. Taip pat džiaugiamės, kad kartu su jaunais žmonėmis pavyksta patrauklia forma atkreipti renginio dalyvių ir žiūrovų dėmesį į burnos higienos svarbą”, teigia renginį inicijavusio, antiseptinio burnos skalavimo skysčio „Listerine“ atstovė Jekaterina Burneikienė.

Šiais metais renginio „Ilgiausio bučinio“ organizatoriai rekordininkus taip pat pradžiugins kelione į vieną iš šiltų Pietų Europos šalių.

„Ilgiausias bučinys“ taisyklėse numatyta, kad bučiuotis poroms bus leidžiama tik atsistojus. Jei poros lūpos bent trumpam išsiskirs, abu dalyviai bus diskvalifikuojami. Kas valandą poros gaus 5 minučių poilsio pertraukėlę. Per tą laiką bus galima pasinaudoti tualetu, praskalauti burną, pavalgyti ar atsigerti.

Ilgiausio bučinio rekordą organizuojantis antiseptinis burnos skalavimo skystis „Listerine“ yra vienas populiariausių  burnos skalavimo skysčių JAV, Didžiojoje Britanijoje, Australijoje ir kitose pasaulio šalyse. Produkto šūkis – „žudyti bakterijas, sukeliančias blogą burnos kvapą“.

Pernai pasaulio rekordo lietuvaičiams nepavyko pagerinti – 2011 m. vasario 13 d. sutuoktiniai Ekčajus ir Laksana Tiranarat iš Tailando bučiavosi net 46 valandas 24 minutes ir 9 sekundes.

Konkurso taisyklėse numatyta, kad bučiuotis poroms bus leidžiama tik atsistojus. Jei poros lūpos bent trumpam išsiskirs, abu dalyviai bus diskvalifikuojami. Kas valandą poros gaus 5 minučių poilsio pertraukėlę. Per tą laiką bus galima pasinaudoti tualetu, praskalauti burną, pavalgyti ar atsigerti.

Konkurso nugalėtojams atiteks kelionė į vieną iš šiltų Pietų Europos šalių.

Watch live video from listerinas on www.justin.tv


Šiame straipsnyje: bučinysrekordas

NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
Grei atsiras ir ilgiausio lytinio akto konkursas.

pasirasau

pasirasau portretas
jei dar bus kitais metais, as net sudalyvauciau del keliones!!!

jonas

jonas portretas
reikia ryt is pacio ryto vaziuot i panaroma.... nu kaip chebra atrodys po niolikos valandu laiziako...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių