Quantcast

Vilniuje ruošiamasi masiniam gyvūnų perlaidojimui

  • Teksto dydis:

Vienose Vilniaus kapinėse ruošiamasi masiniam gyvūnų perlaidojimui, praneša LNK.

Perlaidoti juos reikia, nes didžioji dalis kapaviečių – ant dujotiekio trasos. 

„Dabar tos gyvūnėlių kapinės, kurios pateko į dujotiekio apsaugos zoną, iš tiesų mums netrukdo. Tačiau jeigu atsitiktų avarija, nelaimingas atvejis ir tektų dujininkams privažiuoti prie tos vietos, prie to dujotiekio, tai mes jau nebelauktume ir nebeieškotume, deja, gyvūnų kapų savininkų. Taip pat jų sutikimo negalėtume laukti“, – sako bendrovės „Amber Grill“ komunikacijos vadovė Laura Šebeikienė.

Apie perlaidojimą žino ne visi šiose kapinėse savo augintinius palaidoję žmonės. O tie, kurie sužino – piktinasi, nes kapinių ribos paaiškėjo tik neseniai. Nors pačios kapinės veikia jau septynis metus. 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha  portretas
O mes, aišku, turėsim sumokėti už tų stipenų perlaidojimą ? Tegul savininkai susimoka...

Jolanta

Jolanta portretas
Yra laiškas iš savivaldybės ir tame laiške S . Valickas praneša , kad gyvūnai bus perlaidoti iki 2019m.gegužės 1d. už savivaldybės lėšas.TIK NE VISŲ VILNIEČIŲ. ŽINOMA TAI NĖRA PADARYTA Kadangi kapinių teritorija laiku nebuvo sužymėta , gavosi taip kad žmonės laidojo pagal tuo metu galuojančias savivaldybės pateiktas taistkles. Ir šiandien dar teritorijos ribos nėra aiškios. Ir pasirodo , kad atsakingų už šį aplaidumą neatsiranda. Gyventojai, dėl gyvūnų perlaidojimo turėtų kreiptis į G . Runovičių ir S. Valicką.Jie turėrų būti susipažinę su šia problema

Darius

Darius portretas
Susikiškit tas stipenas sau į užpakalius
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių