Quantcast

Vilniuje - protestų banga

Ketvirtadienį Vilniuje įvyks net keturios protesto akcijos. Įvairių profsąjungų atstovai apguls keturias ministerijas, reikalaudami paaiškinimų ir garantijų dėl savo ateities.

Pirmieji protestus pradės medikai bei statutiniai pareigūnai. Medikų profesinė sąjunga 12-13 val. piketuos priešais Sveikatos apsaugos ministeriją, o Ikiteisminio tyrimo įstaigų bei Ugniagesių gelbėtojų profesinės sąjungos tuo pat metu protestuos prie Vidaus reikalų ministerijos. Pabaigę savo piketą, medikai patrauks prie VRM paremti protestuojančių pareigūnų.

14 val. Švietimo darbuotojų profesinė sąjunga apguls Švietimo ir mokslo ministeriją. Tai ilgiausias iš visų ketvirtadienį numatomų piketų - jis truks iki 17 val. O 14.45 val., prie Lietuvos medicinos bibliotekos, prasidės Jungtinės profesinės sąjungos eitynės. Profsąjungiečiai žygiuos iki Kultūros ministerijos, kur ketina surengti apie valandą truksiantį piketą.

Kaip jau skelbėmė, protestų organizatoriai veiksmų tarpusavyje nederino ir aiškina, kad ta pati piketų data tėra tik sutapimas.


Šiame straipsnyje: piketasprotestasriaušės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių