Quantcast

Vilniuje nusileido lėktuvas iš Milano, du keleiviai išvežti į ligoninę

Šeštadienio naktį Vilniaus oro uoste nusileido lėktuvas iš Milano, keleiviai ir įgula patikrinti šiems neišlipus iš lėktuvo, du keleiviai išvežti į ligoninę.

„Avia Solutions Group“ valdomos užsakomųjų skrydžių įmonės „KlasJet“ lėktuvas su 32 keleiviais iš Milano Malpensos oro uosto nusileido apie 4.20 val., BNS informavo grupės atstovė komunikacijai Vilma Vaitiekūnaitė. Iš anksto apie tai, jog skris šiuo nemokamu reisu, buvo pranešę 40 keleivių.

„Keleiviai patikrinti, simptomų nenustatyta, visi jaučiasi gerai, tik tiek, kad įgula jaučiasi pavargusi. Skrydis šiek tiek vėlavo dėl oro sąlygų“, – BNS sakė ji.

Keleivius Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) atstovai baigė tikrinti apie 5.50 val., įgula baigta tikrinti dar po dešimties minučių. Pasak V. Vaitiekūnaitės, keleiviams ir įgulai specialistai nurodė būti dvi savaites karantine.

Oro uoste esantys liudininkai BNS patvirtino, kad greitosios pagalbos medikai po pirminio patikrinimo išsivežė du keleivius, likusieji išleisti į namus.

Tai yra vienas paskutiniųjų lėktuvų reisų iš koronaviruso apimtos Italijos, Lietuvos Vyriausybei nuo pirmadienio uždraudus skrydžius iš šios valstybės. Į Italija skrydžiai draudžiami nuo penktadienio, atgalinius skrydžius nuspręsta leisti savaitgalį, siekiant susigrąžinti čia esančius Lietuvos piliečius.

Bendrovė „Ryanair“ skrydžius į Italiją nutraukė nuo penktadienio ir žada jų nevykdyti iki balandžio 8-osios, „Wizair“ – nuo kovo 10-osios iki balandžio 3-iosios.

Italijoje COVID-19 oficialiai nustatytas daugiau nei 17,7 tūkst. asmenų, daugiau nei 1,26 tūkst. susirgusiųjų mirė. Lietuvoje iki šiol nustatyti šeši koronaviruso atvejai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Su tais pargabentais reikia taip pat kaip su įbėgusiais šernais.

Tèvas

Tèvas portretas
Išskrido per epidemiją ir tegul sėdi ten! Kam čia jie sergantys reikalingi?! Jei proto turėjo išvažiuoti, tai su tokiu protu ten tegul ir sėdi! Čia jie, tokie "sąmoningi" visur vaikštinės ir platins parsivežtą virusą.

bet idomu....

bet idomu.... portretas
",..palikt viena kelia kolidoriu rusam ir baltarusiam judet ,pastatant kiekvienoje sankryzoje armija ,kad jie neiskryptu is Koridoriaus...... ! " Pardontes! O kaip buti su lietuviais, kure pastoviai vazioja i Baltarusija ir i Kioniga(kaliningrada) papygiai gaut benzo, ir pan.? Jie, tai pat vazios per ta "kolidora" kur - stoves -"kiekvienoje sankryzoje armija ,kad jie neiskryptu is Koridoriaus......" ? "armija, armija" Is kur dabar Lietuvoj..." atsirando -"ARMIJA"??:)
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių