Quantcast

Vilniuje laikinai keisis 6-ojo troleibusų maršruto trasa

  • Teksto dydis:

Nuo lapkričio 3 d. dėl remonto darbų Verkių gatvėje keisis 6 troleibusų maršruto trasa ir eismo tvarkaraštis bei 10 troleibusų maršruto tvarkaraštis.

Apie remonto darbų pabaigą ir 6 maršruto troleibusų grįžimą į įprastą trasą keleiviai bus informuoti atskirai. 

6 maršruto troleibusai, važiuodami iš Žemųjų Panerių iki Pramogų arenos stotelės, kursuos įprasta trasa, o toliau Kareivių ir Lizdeikos gatvėmis iki Antakalnio žiedo. Atgal troleibusai važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa troleibusai papildomai stos Verkių (link Antakalnio), Kareivių (link Antakalnio), Valakampių tilto, Oskaro Milašiaus, Lizdeikos ir Antakalnio žiedo viešojo transporto stotelėse. Pasikeitus maršruto trasai troleibusai laikinai nestos šiose stotelėse: Verkių (link Žirmūnų), Autobusų parkas, Žirmūnų seniūnija, Šaltinėlio ir Žirmūnų žiedas.

Keleiviai, vykstantys iš Žirmūnų žiedo, persėsti į 6 maršruto troleibusus galės iki Kareivių stotelės (Žirmūnų g.) atvykę 9, 12, 17, 20 ir 21 maršrutų troleibusais. Taip pat – pėsčiomis pasiekę Kareivių stotelę (Kareivių g.) Pramogų arenos kryptimi. Kareivių stotelėje (Kareivių g.) 6 maršruto troleibusai stos kaip įprastai.

Minėti laikini troleibusų maršrutų tvarkaraščiai jau skelbiami www.stops.lt.

Nuo lapkričio 9 d. planuojami papildomi eismo organizavimo ir viešojo transporto pakeitimai, apie kuriuos dar bus skelbiama.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.judu.lt, socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos,  mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt) bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių