Quantcast

Vilniuje kitą savaitę skiepų autobusiukas atvyks į tris rajonus

Vilniuje gyventojų pamėgtas vakcinacijos autobusiukas tęsia kelionę ir ateinančią savaitę atvyks į tris vietas – medikai dirbs Salininkuose šalia „Maximos“, prie prekybos centro „Akropolis“ ir BIG parduotuvės.

Kaip ir anksčiau, skiepijimas autobusiuke vyks be registracijos, skelbia sostinės savivaldybė.

Trečiadienį, liepos 21 d., norintys pasiskiepyti bus laukiami Salininkuose, prie parduotuvės „Maxima“. Mobilus vakcinacijos autobusiukas atveš 200 „Janssen“ (gamintojo „Johnson & Johnson“) vakcinos dozių. Skiepijama bus nuo 16 iki 20 valandos.

Ketvirtadienį, liepos 22 d., visi norintys pasiskiepyti vėl bus kviečiami prie prekybos centro „Akropolis“ – mobilus vakcinacijos punktas ant ratų lauks tarp 1 ir 3 įėjimo. Vilniečiams bus pasiūlyta 200 „Janssen“ (gamintojo „Johnson & Johnson“) vakcinos dozių. Skiepijimas vyks nuo 16 iki 20 valandos.

Penktadienį, liepos 23 d., visi norintys pasiskiepyti bus kviečiami į BIG prekybos centro aikštelę. Čia bus siūloma skiepytis „Moderna“ vakcina. Mobilus vakcinacijos autobusiukas atveš 200 vakcinos dozių, bus skiepijama nuo 16-19 valandos.

Autobusiukas jau yra lankęsis Naujininkų, Naujosios Vilnios rajonuose, taip pat Grigiškėse bei Šeškinėje, prie prekybos centro „Akropolis“, iš viso šiuo būdu jau paskiepyta apie 800 gyventojų.

Vilniaus savivaldybės pranešime primenama, kad mobilios komandos vyksta vakcinuoti ir į įmones, kuriose susirenka ne mažiau kaip 50 norinčių pasiskiepyti darbuotojų. Taip mobilios komandos jau aplankė 6 įmones.

Lukiškių aikštėje esančiame punkte nuo COVID-19 skiepijama I–VI nuo 10 val. iki 20 val., o šį sekmadienį, esant vakcinų – nuo 10 val. iki 15 val. Šiuo metu per dieną planuojama paskiepyti 150 gyventojų.

Lukiškių vakcinacijos punkte liepos 19-25 dienomis bus skiepijama „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“) vakcina.

„Litexpo“ vakcinacijos centre ateinančią savaitę bus skiepijama „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“) – liepos 19 d. revakcinuojama 1400 asmenų.

„Moderna“  liepos 19 d. planuojama paskiepyti 1250 asmenų, iš kurių 250 bus revakcinuojami, o 1000 gaus pirmąsias dozes.

„Pfizer-BioNTech“ vakcinomis liepos 20-23 dienomis planuojama paskiepyti 5 800 asmenų, iš kurių 2600 gaus jau antrą dozę, o 3200 – pirmąją.

Gyventojai be registracijos į „Litexpo“ ateinančią savaitę gali atvykti nuo pirmadienio iki penktadienio 10-18 val. Be registracijos bus galima pasiskiepyti šiomis vakcinomis: liepos 19 d. – „Moderna“ ir „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“); liepos 20-23 d. – „Pfizer-BioNTech“; liepos 24-25 d. (savaitgalį) „Litexpo“ vakcinavimo centras nedirbs.

Nuo liepos 13 dienos PC„ Ozas“ aikštelėje pradėjo skiepyti Rezus.lt Šiame naujame vakcinavimo punkte per dieną gali pasiskiepyti kelios dešimtys vilniečių, kurie bus iš anksto užsiregistravę svetainėje vakcina.vilnius.lt Šį punktą galima rasti „Ozo“ lauko automobilių aikštelėje, netoli pagrindinio įėjimo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne antivakseris

ne antivakseris portretas
Pradžiai reiktų nubausti visus valdininkus, kurie visiškai ir beviltiškai sukompromitavo vakcinacijos procesą.

Apie antikvakerius

Apie antikvakerius portretas
Gal tikrai reiketu bausti visus idiotus, kurie mela skleidzia apie vakcinavimasi? Is karto nurimtu.

reikia

reikia portretas
blokuot ir vest zmonem aiskinamaji darba kad sis marmalas neapsaugo o atvirksciai jei nenumarina iskrto tai pakeicia zmogaus genoma ir jis tampa neatsparus ligoms ir si globalakcija yra priverstynai nusikalstama kaip ir si purviasklaida nesiremianti gerb prof E Vaitkaus pasisakymais kurie tik per nteryou t laidas galima suzinot nes valdziagyviai tai slepia nes uztai gauna mlrd us;;;[]====
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių