Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniuje - Didysis Maskvos cirkas

2009-03-20 14:15
Vilniuje - Didysis Maskvos cirkas
Vilniuje - Didysis Maskvos cirkas / Diena Media arch. nuotr.

Vienas žymiausių pasaulio cirkų, geriausi artistai, cirko tradicijų puoselėtojai ir aukščiausio lygio profesionalai – Didysis Maskvos cirkas su nauja programa atkeliauja į sostinę.

Didžiojo Maskvos cirko žvaigždžių trupėje – 40 žmonių ir per 40 įvairių gyvūnų. Naujausioje jų programoje – unikalios dresūros akrobatų-voltižierių su meškomis numeris. Čia meškos demonstruoja joms nebūdingus akrobatikos triukus. Šimpanzės su šuns pagalba stebins tikriausia detektyvine istorija.

Mažuosius bene labiausiai pralinksmina dresuoti šuniukai. Šįkart dviračiu važiuojančios dresuotojos paliepimus klusniai vykdys net 20 šuniukų. Didelį įspūdį turėtų palikti ir dresuotų ožkų numeris.

Ypatingas naujosios cirko programos numeris – dvylikos akrobatų ir akrobačių ant atmušamųjų lentų atrakcionas. Kvapą gniaužiantys skrydžiai, gyvos trijų, keturių žmonių kolonos, dvigubi ir trigubi salto-mortale – tai tik nedidelė šio atrakciono triukų dalis. Programoje taip pat dalyvauja oro gimnastai, akrobatinė šokėjų grupė ir klounų duetas „Dolly&Domino“.

VIETA: „Siemens“ arena, Ozo g. 14, Vilnius.
LAIKAS: kovo 28 d. 12, 15.30, 19 val., kovo 29 d. 12, 16 val.
KAINA: 24-54 Lt (vaikai iki 3 metų įleidžiami nemokamai).