Quantcast

Vilniuje butų nuomos rinka prisisotino

  • Teksto dydis:

Vilniuje gyventojams vis dar aktyviai renkantis investuoti į butus,o juos vėliau nuomoti po truputį užsipildo nuomos rinką ir mažėja tokių investicijų grąža, rašo "Verslo žinios".

"Vilniuje jau juntama, kad rinka prisisotino ir dalies sandorių kainos per rudenį sumažėjo 5 proc. Nuomininkų situacija per paskutinius 4 mėnesius pagerėjo, o tai reiškia, kad butų savininkams nederėtų vadovautis senąja kainodara. Juo labiau, jeigu bute yra seni baldai, popieriniai šviestuvai ir jame nėra indaplovės", - teigė NT paslaugų bendrovės "Ober-Haus" vadovas Remigijus Pleteras.

Jo teigimu, nors butų nuomos kainos šiek tiek mažėja, nereikėtų tikėtis drastiškų pokyčių, pavyzdžiui, kad nuomos kainos kris perpus.


Šiame straipsnyje: NTNT rinkabutų nuomaVilnius

NAUJAUSI KOMENTARAI

greit

greit portretas
astravas veiks ir už dyką būstai bus nereikalingi

Anonimas

Anonimas portretas
Pats netinkamiausias "biznis" Lietuvoje. Po 5 metų nuomos reiks butui ne tik remonto, bet ir naujų baldų. Čia tokį "verslą" skatina tie, kurie tuos butus parduoda. Iš to dar nei vienas nepraturtėjo.

Viskas apsiverte aukstyn kojomis.

Viskas apsiverte aukstyn kojomis. portretas
Nebeapsimoka pirkti nek. turta nuomai, nes labai didele atsirado pasiula, nebera visai kas nuomojasi, kainos drastiskai krenta, ypac prasidejus sildymo sezonui.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių