Quantcast

Vilniuje – atsisveikinimas su Sakartvele tragiškai žuvusiu G. Guntoriumi

  • Teksto dydis:

Vilniuje penktadienį šeima, artimieji, kolegos atsisveikina su Sakartvele tragiškai žuvusiu juvelyrikos parodą „Amber Trip“ organizuojančios bendrovės įkūrėju ir vadovu Giedriumi Guntoriumi.

Praėjusią savaitę buvo pranešta, kad Sakartvele žuvo, kaip spėjama, su grupe plaustais kalnų upe keliavę du lietuviai, vienas jų – G. Guntorius.

Tikslios nelaimės aplinkybės kol kas nėra aiškios.

Vietos žiniasklaida praėjusią savaitė skelbė, kad du žmonės iš 11 asmenų grupės yra dingę be žinios, tačiau jų pilietybės neminėjo. Ši grupė, anot Sakartvelo spaudos, plaukė plaustais Dušečio rajone, Gudamakario slėnyje, į šiaurę nuo sostinės Tbilisio.

Kaip skelbė „15min“, Sakartvelo televizija „Formula“ pranešė, kad Gudamakari slėnyje, Aragvio upėje raftingo metu apvirtus valčiai dingo du žmonės. Vieno lietuvio kūną gelbėtojai ištraukė iš upės, kito vis dar ieškoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kodel ne gruzijoje o kazkokiu sukart/u/ vel/niu/ teritorijoje i kuria sakasvyl pabijojo gtizt nes ja zydeliai perkele i jav /georgija/ tik ? kas 1 ja nusavino? juk kolumbas dar nesiruose plaukt o gruzija jau buvo tai kokie dar ??? z=0

Kosmonautas

Kosmonautas portretas
buvo? Zuvo gi kazkur kitoje planetoje!

Hmmmm...

Hmmmm... portretas
Sakartvele....?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių