Quantcast

Vilniuje atidarytas naujas turgus

Nuo dešrų iki batų – visa tai lankytojams siūlo įsigyti savaitgalį duris atvėręs „Sostinės turgus“.

Kalvarijų ir Žalgirio gatvių sankirtoje savaitgalį atidaryto turgaus prekybininkai įsikūrė naujuose paviljonuose. Nors savaitgalį po naująjį turgų vaikštinėjo dar nedaug pirkėjų, prekes išsidėlioję smulkieji verslininkai vylėsi, kad prekyba pagyvės, kai apie šią turgavietę sužinos daugiau vilniečių.

Kalvarijų turgaus kaimynystėje dar vieną turgavietę atidariusios bendrovės „Imortalis“ vadovai siekė lankytojus į naująjį turgų pakviesti dar iki žiemos švenčių, nes po jų prekyba tradiciškai sumenksta.

„Jei Kalėdas būtume pražiopsoję, prekyviečių nuomininkai patirtų didžiulių nuostolių. Sausis ir vasaris mažmeninėje prekyboje visada būna sudėtingi mėnesiai", – sakė bendrovės „Imortalis“ direktorius Linas Andrulis.

Duris savaitgalį atvėrusiame „Sostinės turguje“ prekių pasiūla neribojama. Čia prekiaujama ir maisto gaminiais, ir namų apyvokos reikmenimis, drabužiais.


Šiame straipsnyje: turgus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Felka

Felka portretas
Labai girdėtas įmonės pavadinimas. Ar tai ne tie, kurie reketavo , padeginėjo ir vertė pusdykiui parduoti nekilnojamą turtą šiame ir arti esančiuose kvartaluose ?

jo

jo portretas
matomai cia irgi kasu aparatu nereikia

oleris ispanija

oleris ispanija portretas
liuksiskas turgus svaru grazu va tokiam ir pirkti norisi
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių