Quantcast

Vilniuje – A. Astrauskaitės mitingas prieš COVID-19 ribojimus nepasiskiepijusiems gyventojams

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Vilniaus Katedros aikštėje riaušėmis pasibaigusio mitingo organizatorė Astra Genovaitė Astrauskaitė rengia dar vieną mitingą prieš COVID-19 ribojimus nepasiskiepijusiems gyventojams.

Sostinės savivaldybė suteikė leidimą mitingą rengti šeštadienį 12-15 val., jame galės dalyvauti iki 500 asmenų.

„Gedimino prospekto dalis šeštadienį ir taip bus uždaryta, o kitoje prospekto dalyje pagal aplinkybes policijos pareigūnai priims sprendimą, kiek reikia pajėgumų užtikrinant saugų eismą ir taikų susirinkimo organizavimą“, – Eltai teigė Vilniaus savivaldybės administracijos direktorė Lina Koriznienė.

Renginio organizatoriai ragina valdžią atšaukti galimybių pasą bei kitus COVID-19 ribojimus.

Rugsėjo mėnesį Vilniaus rotušės aikštėje A. G. Astrauskaitės rengtas mitingas didelio gyventojų susidomėjimo nesulaukė. Į mitingą prieš COVID-19 ribojimus nepasiskiepijusiems gyventojams susirinko tik kelios dešimtys žmonių, nors Vilniaus miesto savivaldybė leidimą išdavė 700 dalyvių.

Astra Genovaitė Astrauskaitė/D.Labučio (ELTOS) nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Komentarui žemiau

Komentarui žemiau portretas
Čia iš kur tokia statistika ? Nuorodą prašyčiau ne FB, o normalią. Tiek skiepyti tiek neskiepyti platina, o kad paskiepytų dauguma tai logiškai, kad jie daugiau platint gali, nes jų dauguma yra. Miršta užtat dauguma neskiepyti.

Seimui “ačiū” .

Seimui “ačiū” . portretas
Covid mažina vaisingumą (sako JAV tyrimas). Ne paslaptis kad šiai dienai visur daugiausiai paskiepytų serga Covid. Paskiepytas nuo Covid žmogus mažiausiai 3 sąvaites (o gal ir visą laiką...) platina Covid užkratą. Paskiepytų (priverstinai) žmonių Lietuvoje - 66%. Kas antras žmogus platina Covid. “Dėkokite” už tokius įstatymus Seimą .

Visko matęs

Visko matęs portretas
Tik, o Dieve, galiu pasakyti, pamatęs tos veikėjos, vadinamos "mokytoja", fizionomiją...
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių