Quantcast

Vilniuje asmens dokumentą bus galima užsisakyti tik iš anksto rezervavus vizitą

  • Teksto dydis:

Nuo pirmadienio keičiamas piliečių aptarnavimas Vilniaus mieste – pasą ir asmens tapatybės kortelę bendra tvarka bus galima užsisakyti tik iš anksto rezervavus vizitą, pranešė Migracijos departamentas.

Tokiais atvejais asmenys nebus aptarnaujami gyva eile.

Gyvos eilės galimybė išliks tik norintiesiems Vilniaus padalinyje pasą užsisakyti ypatingos skubos tvarka – tai yra tą pačią dieną.

„Dėl nesibaigiančio piliečių antplūdžio ir poreikio suvaldyti klientų srautus esame priversti laikinai sustabdyti klientų aptarnavimą gyva eile Vilniaus mieste“, – sakė Migracijos departamento direktorė Evelina Gudzinskaitė.

Ji ragino tuo, kas nori patys kuo skubiau atvykti į migracijos įstaigas, tai daryti kituose miestuose, kur piliečiai ir toliau aptarnaujami gyva eile.

Dokumentų atsiėmimo procedūros nesikeičia: asmenys dokumentus gali atsiimti tiek laukdami gyvoje eilėje, tiek pagal išankstinę registraciją.

Vizito laiką iš anksto galima rezervuoti Migracijos departamento interneto svetainėje  (pasas / asmens tapatybės kortelė – prašymo pateikimas).

Atsižvelgdamas į klientų srautus, Migracijos departamentas pailgino kai kurių priimamųjų darbo laiką.


Šiame straipsnyje: vizitasasmens dokumentaspasas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietė

Kaunietė portretas
Labai svarbi informacija Lietuvai. Kaunas tai padarė jau kovo pradžioje - tik išankstinė registracija internetu. Sostinė atsiliko trim mėnesiais..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių