Quantcast

Vilniuje 65+ senjorai kviečiami registruotis skiepijimui „Pfizer“ vakcina

  • Teksto dydis:

Tęsiant pačių vyriausių vilniečių vakcinaciją, „Pfizer-BioNTech“ vakcina kviečiami skiepytis 65+ prioritetinės grupės gyventojai, kurie anksčiau buvo pareiškę norą skiepytis tik šia vakcina, pranešė Vilniaus savivaldybė.

Registruotis vakcinacijai galima per visą savaitgalį. Senjorų registracija skiepijimui „Pfizer-BioNTech“ jau prasidėjo, šiuo metu likę beveik 9 tūkst. dozių.

Ateinančią savaitę sostinė vėl sulauks didelės, 14 tūkst. dozių, „Pfizer-BioNTech“ vakcinų nuo COVID-19 siuntos, o nuo antradienio šia vakcina pasiskiepyti galės visi norintys 65 metų ir vyresni vilniečiai, sakoma pranešime.

Senjorams taip pat yra aktyviai skambinama ir primenama apie galimybę skiepytis. Padėti užsiregistruoti skiepui senjorams gali ir jų artimieji, ir kaimynai – tai padaryti paprasta svetainėje https://vakcina.vilnius.lt. Vienas asmuo gali užregistruoti neribotą skaičių senjorų, tad kviečiama įsitraukti bendruomenes, nevyriausybines organizacijas, socialinius darbuotojus, artimuosius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Floridietis

Floridietis portretas
Aš pasiskiepiau Pfizer vakcina X 2 ir labai patenkintas. Pas mus Amerikoje mažiau durnių tai nėra tos isterijos prieš vakcinas kaip Lietuvoj.

LINKIU

LINKIU portretas
VISIEMS VAKCINATORIAM PASISKIEPYTI NUO KVAILUMO...

tam SENAM KVAILIUI

tam SENAM KVAILIUI portretas
Ir šis padaras laiko save išsilavinusiu bei viską žinančiu. Štai kokie tipeliai (net nežinau kaip juos pavadinti) sudaro nemažą Lietuvos gyventojų dalį. Tai ne antivakseriai, tai – tamsūs niekšeliai..
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių