Quantcast

Vilniuje – 12 naujų „Narvesen“ paviljonų ir „Lietuvos spaudos“ kioskų

  • Teksto dydis:

Vilniuje Norvegijos kapitalo bendrovė „Reitan Convenience Lithuania” šiemet investavusi  2,5 mln. litų atnaujino 6 naujus greito ir patogaus apsipirkimo „Narvesen“ paviljonus ir 6 „Lietuvos spaudos“ kioskus. Planuojama, kad per ateinančius dvejus metus sostinėje bus atnaujintos visos  kompanijos valdomos prekybos vietos. Kai kuriuose iš jų įrengti automatiniai viešieji tualetai.

„Naujieji kioskai ir paviljonai dera su senamiesčio ir naujųjų rajonų architektūra. Dalis jų plotų bus skiriama ne tik prekybos, bet ir miesto poreikiams.  Dviejuose jau įrengti du šiuolaikiški, automatiniai viešieji tualetai. Be to, čia veikia nemokamas bevielis internetas, galima susimokėti komunalinius mokesčius, gauti kitas paslaugas“, - sako Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas.

Bendrovė šiemet ne tik atnaujino 12 prekybos vietų, bet ir  įrengė du modernius, neįgaliųjų poreikiams pritaikytus viešuosius tualetus, kurie įrengti Geležinkelio g. greta Vilniaus autobusų stoties ir T. Vrublevskio ir Tilto g. sankryžoje. Į juos įmonė investavo per 400 tūkst. Lt. Pagal sutartį su Vilniaus miesto savivaldybe, pastaroji perima juos prižiūrėti ir administruoti.

„Patogus apsipirkimas yra ne tik būtinos prekės ir malonus aptarnavimas. Norime, kad miestas būtų patogesnis ir gražesnis, todėl savo prekybos vietose greta kavos pakeliui neseniai pasiūlėme naujų krosnyje kepamų užkandžių kurtų su prancūzijos kepėjais. Tualetas yra tiesiog būtinas patogaus miesto atributas,” – sako Rems Razums, UAB “Reitan Convenience Lithuania generalinis direktorius. 

UAB „Reitan Convenience Lithuania“ visoje Lietuvoje valdo 239 „Lietuvos spaudos kioskų“ ir „Narvesen“ paviljonų. Daugiau negu 100 jų išnuomota smulkiesiems verslininkams frančizės pagrindu.   Prekės ženklą „Lietuvos spauda“ planuojama išsaugoti.

Norvegijos kapitalo įmonė „Reitan Convenience Lithuania“ specializuojasi patogaus ir greito apsipirkimo parduotuvių srityje. Ji veikia Skandinavijos ir Baltijos šalyse. Kompanijai priklauso „Narvesen“, „Lietuvos spauda“, „7 eleven“, „R kiosk“ ir „Pressbyran“ prekių ženklai. „Reitan Convenience Lithuania” valdo 239 prekybos vietų. Mūsų šalyje joje dirba 700 žmonių, dalis iš jų su bendrove dalijasi verslu franšizės principu. „Narvesen” tinklui priklauso 35 patogaus ir greito apsipirkimo parduotuvės penkiuose Lietuvos didmiesčiuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edvad

Edvad portretas
Suvalgė 2 eur ir nėra i ką kreipti Sukčiavimas .turiu pazistama žurnalistą tai turesit gera straipsnį .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių