Quantcast

Vilniečio kortelė – pavojus vaikams ir senukams?

Jei turi mažų vaikų ar eini pasiramsčiuodamas lazda, Vilniaus visuomeninis transportas ne tau. Vilniečio kortelę įmanoma pažymėti tik dviem rankomis: viena laikai kortelę prie skaitytuvo, kita spaudi pasirinkimą – mokėti už pusvalandį ar valandos kelionę.

Vakar su dviem mažais vaikais įlipau į greitąjį autobusą ir laikydama mažylį ant rankų bandžiau Vilniečio kortele susimokėti už kelionę. Pridedu kortelę prie skaitytuvo, ekrane matau pusvalandžio ir valandos pasirinkimus. Spustelėti reikia neatitraukus nuo skaitytuvo kortelės – t. y. kita ranka.

Tenka ant sėdynės sodinti vyresnėlį ir liepti laikyti mažiuką. Bet gal geriau iš viso nemokėti, negu taip rizikuoti?, - retoriškai klausia delfi.lt skaitytoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
O kam dvi rankos - issikvieti i ekrana pasirinkima(pusvalandis ar valanda) - viena ranka.Spusteli pirstu pasirinkta versija ekrane -vienu pirstu(korteles pridetos tada laikyti nereikia).Pridedi kortele prie pazymeto lauko viena ranka - sulauki pyptelejimo.Kada reikia dvieju ranku?

asei

asei portretas
Gyvenau Helsinkyje, ten, jei įlipi į transportą su vaikišku vežimėliu, bilieto išvis pirkti nereikia, o ten tai patogumas !!!

Jonis

Jonis portretas
Aš tai net nežinojau, kad reikia dar kažką spausti kita ranka. Juk ten niekas nesimato, visada prikiš, supypsi sėdi ir važiuoji. Tai negi aš vagis ir mane nubaustų? Tegu įtaiso didesnius ir žymiai ryškesnius tuos skaitiklius ar kaip jie ten vadinasi, o tada baudžia. PENSININKAS dar nepersenęs
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių