Quantcast

Vilniečiams - galimybė pabodusius drabužius išmainyti į naujus

Trečiadienį 17.30-19.30 val. prekybos centre „Gedimino 9“ internetinė svetainė manodrabužiai.lt organizuoja nemokamą renginį „Vartoju prasmingai“.

Šio socialinio projekto metu manodrabužiai.lt nariai pateiks prasmingesnio vartojimo būdų. Pavyzdžiui, renginio organizatoriai siūlo nebenešiojamus drabužius keistis su kitais žmonėmis ar juos parduoti. Žadama, kad lankytojai gaus pamokėlių, kaip susikurti aksesuarą ar originaliai pakeisti nusibodusio daikto išvaizdą.

„Esu tikra, kad dauguma iš mūsų savo spintose atrastų gerų, kokybiškų, bet nebenešiojamų drabužių. Neretai žmonės juos vėliau išmeta. Mes skatiname, kad žmonės jų neatsikratytų, o siūlytų juos vieni kitiems“, - kalbėjo manodrabužiai.lt įkūrėja Milda Mitkutė. 

Renginio metu taip pat bus galima įsigyti rankų darbo papuošalų iš jaunųjų kūrėjų, prašyti jaunųjų stilistų ir dizainerių pagalbos renkantis drabužius ar formuojant stilių, taip pat bus galima pasimokyti kurti papuošalus dekupažo technika ar nusidažyti savo atsineštas medines drabužių pakabas. 

Norintys išsikeisti pabodusį drabužį ar aksesuarą į kitą, bus kviečiami užeiti į „Mainų spintą“. Kiekvienas lankytojas galės išsirinkti vieną patikusį daiktą mainais palikdamas vieną savo atsineštą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių