Quantcast

Vilniečiai kviečiami dalyvauti projekte „Atsakinga seniūnija“

Vilniaus seniūnijų gyventojai kviečiami dalyvauti projekte „Atsakinga seniūnija“ ir tinkamai atsikratyti nereikalingomis elektronikos atliekomis. Už tai seniūnija gaus atlygį, kurį bus galima panaudoti seniūnijos reikmėms, praneša Vilniaus miesto savivaldybė.

Projektas truks nuo balandžio iki spalio mėnesio. Jo tikslas - paskatinti seniūnijų gyventojus patogiai ir tinkamai atsikratyti nereikalingomis elektronikos atliekomis.

Už surinktas atliekas seniūnijoms bus mokama 20 ct/kg. Projekto pabaigoje daugiausiai atliekų surinkusi seniūnija iš visų konkurse dalyvavusių Lietuvos seniūnijų bus apdovanota 7000 Lt prizu.

Seniūnijos, norinčios dalyvauti projekte ir atiduoti seną buitinę techniką, turi kreiptis:

Paulius Repšys

UAB „Žalvaris“ Vilniaus regiono vadovas

Mob. tel. 8 (687) 82 343

El. paštas : paulius.repsys@zalvaris.lt

Seniūnijoms bus pateikta išsami informacija apie projektą, surenkamas atliekas, dalyvio anketa ir kita su projektu susijusi informacija. Apie projekto eigą, kiekvienoje seniūnijoje surinktą elektronikos atliekų kiekį ir seniūnijų įsigytus prizus bus galima sužinoti internetiniame puslapyje www.elektronikosakcija.lt

Projekto organizatoriai - Lietuvoje atliekų surinkimo ir tvarkymo bendrovė „Žalvaris“, kartu su projekto partneriais asociacija „EEPA“ (elektros ir elektroninės įrangos bei baterijų ir akumuliatorių gamintojų ir importuotojų įsteigta organizacija).

 


Šiame straipsnyje: seniūnijosVilniussavivaldybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių