Quantcast

Vilniaus vystymo kompanijos vadovo vertinimą R. Šimašius vėl perduoda valdybai

  • Teksto dydis:

Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai nurodžius, kad įvertinti Vilniaus vystymo kompanijos vadovui nepalankią informaciją turi savivaldybė, meras Remigijus Šimašius sako, kad tai daryti bus vėl pavesta savivaldybės įmonės valdybai.

„Nemačiau to VTEK sprendimo, bet bet kokiu atveju, tai yra įmonės valdybos reikalas. Aš pasitikiu įmonės valdyba ir jie tuos klausimus spręs“, - BNS antradienį sakė meras.

Portalas 15min.lt skelbė, jog R.Dūdonio svainis Mantas Kurlianskis per tarpininkus abejotinomis aplinkybėmis įsigijo dalį didelės vertės žemės sklypo Vilniaus centre. Sprendimus atkurti nuosavybę į žemę tarpininkams priėmė buvęs Nacionalinės žemės tarnybos Vilniaus skyriaus vadovas Arvydas Juška, žemės atkurimo procese tarpininkams atstovavo ir R.Dūdonio  patarėjas Vadimas Mitruščėnkovas.

Bendrovės valdybos pirmininkas Giedrius Dusevičius anksčiau sakė, jog dėl informacijos vertinimų kreipsis į Vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją. Į komisiją kreipėsi pats R.Dūdonis, komisija praėjusią savaitę nusprendė, kad informaciją turėtų vertinti įmonės steigėjas - Vilniaus savivaldybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių