Quantcast

Vilniaus savivaldybė leido Šeimų maršo mitingą Katedros aikštėje

Vilniaus savivaldybė leido penktadienį Katedros aikštėje Lietuvos šeimų maršo planuojamą mitingą.

Renginyje, organizatorių teigimu, numato dalyvauti nuo penkių iki dešimt tūkstančių žmonių.

Šeimų sąjūdis dar antradienį paragino atvyksiančius į mitingą Katedros aikštėje laikytis įstatymų ir protestuoti taikiai.

Ankstesniam organizatorių prašymui organizuoti rugsėjo 10-osios mitingą penkiolika tūkstančių žmonių prie Seimo savivaldybė po pakartotinio svarstymo nedavė leidimo.

Tuomet tvirtinta, kad leidimas neišduotas dėl per didelio dalyvių skaičiaus Seimo prieigose, žvalgybos perspėjimų apie išaugusią smurtinių išpuolių per protestus tikimybę, aplinkinių įstaigų prašymo netrikdyti darbo. Šį sprendimą mitingo organizatoriai apskundė teismui.

Lietuvos šeimų sąjūdžio prašymas leisti mitinguoti prie Seimo persvarstytas po to, kai rugpjūtį po kito mitingo prie Seimo kilo riaušės.

Tuomet leidimas organizuoti mitingą buvo išduotas mokytojai Astrai Astrauskaitei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

čempionas ,

čempionas , portretas
visu pirma šeimos mitinga leisti prie rotušes aikštes prie kataliku bažnyčios juokas grinas faršas juoko bestelieris, klounas atvyko užolaida praskleisk ir pradėt melsti prašyti šv marijos pagelbos kad tikintys tik melstusi o ne prie seimo užkardas darytu juk ponams seimunams pati darbo diena trukšmas nenaudeliai susirinko ir savo gesmes mums gėda, o mes tokiu fokusu nebenorime, uždrausti neleisti jokiu kalbu, nebus, taip juk bijo savo išrinktuju kurie tiek triuso dėjo bėgo stovėjo balsavo tik už jus o jus fokusa jau blogio nudirbote ir toliau reipojate vedate savo hebrite link aukštumos, jums runkeliai taip negalima o mes visa žiniai galime viska nuraminsime tos kurie nebus angelo pavidalo, o prie šventoriaus gal busite angelai,

šiaip

šiaip portretas
Reiktų nepamiršti ankstesnės istorijos, kur Vilniaus savivaldybė, remdamasi VSD informacija, nors VSD šiaip jau neturi teisės teikti slaptos ir jautrios informacijos savivaldai, neleido rengti mitingo prie Seimo. Teismas davė 14 dienų terminą VSD paruošti informaciją atskleidimui. Labai smalsu, kokią informaciją pateikė VSD, nes patys saugumiečiai paslaptingai užsimena, kad nebuvo ko pateikti? Jie kaip tik kalba apie kitokią prasiveržusio smurto priežastį - įtampą visuomenėje dėl daugybės priežasčių. Jūs nustebtumėte kaip blaiviai iš tikro moka vertinti padėtį VSD pareigūnai! Tik nebūtinai tai nugula į oficialias ataskaitas ir pranešimus.

Baisu

Baisu portretas
Seimas- bailiai, o juk jie mūsų išrinkti. Kaip greitai susireikšmina.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių