Quantcast

Vilniaus pradinukai kovos dėl ekologiškiausios mokyklos vardo

Aplinkosauga susirūpinusiose sostinės mokyklos kovoja dėl ekologiškiausios mokyklos vardo. Garbė ekologijos žiniomis iškovoti mokyklai titulą patikėta mažiausiems auklėtiniams - pradinukams.

Visą kovo mėnesį vyko atrankiniai ekologinių žinių patikrinimo varžytuvių etapai. Jų metu vaikai demonstravo namų darbus – atsakingo vartojimo tema parengtus pristatymus, atsakė į viktorinos klausimus.

Atsakydami į klausimus apie atliekų rūšiavimą, ekologišką transportą, taupymą buityje ir kitas aplinkosaugines temas pradinukai buvo itin kūrybingi, - sako konkurso organizatoriai.
    
Atrankinių etapų metu trijų geriausiai pasirodžiusių mokyklų pradinių klasių moksleivių penktadienį laukia finalinis renginis miesto savivaldybėje.

Finale geriausiai pasirodžiusi mokykla laimės ekologiškiausios metų mokyklos titulą ir ekskursiją į atliekų perdirbimo įmonę.
Kiti dalyviai bus apdovanoti atminimo dovanėlėmis. Renginio dalyvius linksmins Lietuvos vaikų ir jaunimo centro dainų ir šokių ansamblio „Ugnelė“ ir džiazo grupės „Kiviukai“ kolektyvai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių