Quantcast

„Vilniaus plunksnoje“ varžosi žinomi žmonės ir žiniasklaida

Sekmadienį nuo 13 val. Vilniaus Lukiškių aikštėje kaunasi net 32 komandos. Praėjusiais metais didelio dėmesio sulaukusių badmintono varžybų „Vilniaus plunksna“ organizatoriai originalią sporto šventę nedvejodami nusprendė organizuoti ir šiemet.

Kaip sakė vienas renginio organizatorių Žilvinas Stumbras, nuo pat šiandien ryto organizatorių komanda plušo: buvo įrenginėjami bandmintono kortai, tempiami tinklai – šios dienos varžyboms skirtos net 8 aikštelės. Dar du kortai laukia ir visų norinčių savo jėgas išbandyti, bet renginiui neužsiregistravusių miestiečių.

„Praėjusiais metais sulaukėme gerų atsiliepimų, kurie ir įkvėpė dirbti toliau“, - džiaugėsi Ž. Stumbras.

Šiandien varžybose dalyvauja ir ne viena žinomų žmonių ar muzikantų komanda: grupių „Happyendless“, „Gerai Gerai“, „Olialia pupytės“, „Freaks On Floor“, „Skamp“, „Keymono“ ir „Empti“ nariai, festivalių „Mados infekcija“ ir „Tamsta“ atstovai. Badmintono raketes į rankose laikys ir krišnaitų religinės bendruomenės nariai.

„Vilniaus plunksnoje“ dalyvauja ir žiniasklaidos komandos, viena jų – „Vilniaus dienos“ redakcijos atstovų komanda.

„Aš turbūt drąsiai galiu daryti išvadą, kad badmintonas tikrai visiems patinka ir yra smagus laisvalaikio užsiėmimas. Turnyre žaidžia mėgėjai, žinau, kad kai kurios komandos ir treniruojasi prieš varžybas. Bet juk labai didelių gabumų atmušti kamuoliuką nereikia“, - svarstė organizatorius Ž. Stumbras.

Visą badmintono turnyrą skambės muzika, o nuo 17 iki 20 val. vyks ir gyvas koncertas. Miestiečius savo dainomis džiugins „Los Turbos“, „Without Letters“, Giedrė, „Face White“ (Saulius Prūsaitis).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių