Quantcast

„Vilniaus pergalė“ ruošiasi išsikelti

Vietoj saldainių fabriko "Vilniaus pergalė", įsikūrusio prestižiniame Žvėryno rajone, ateityje gali iškilti gyvenamieji ir komerciniai pastatai.

Įmonė užsakė planuojamos ūkinės veiklos poveikio visuomenės sveikatai vertinimą, tačiau bendrovės vadovas BNS teigė, kad tai nebus daroma artimiausius penkerius metus.

"Norima formaliai sutvarkyti dokumentus, nors artimiausius penkerius metus to daryti nenumatoma dėl bendros rinkos padėties. Tam nėra galimybių, ir vargu ar kas nors sutiktų skolinti tokiam projektui. Nieko nekeičiame ir niekur neišsikeliame, dirbsime toliau", – sakė "Vilniaus pergalės" generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas Lionginas Šepetys.

Pasikeitus "Vilniaus pergalės" savininkams rinkoje sklido kalbos, kad vietoj saldainių fabriko jo teritorijoje gali iškilti nauji statiniai, tačiau tuomet tokias kalbas fabriko vadovai neigė.

Anot L.Šepečio, šiuo metu fabrikas dirba įprastu ritmu – penkias darbo dienas per savaitę. Šio grafiko planuojama ir toliau laikytis, nors rinka smunka.

Plačiausią saldumynų asortimentą Lietuvoje siūlanti "Vilniaus pergalė" vietos rinkoje parduoda apie 75 proc., eksportuoja – 25 proc. gaminių.


Šiame straipsnyje: Vilniaus pergalė

NAUJAUSI KOMENTARAI

laisvamanis

laisvamanis portretas
O kažkada vien dėl brangios žemės,šalia buvusį "Vilniaus pieną" tyčia į bankrotą nuvarė.

smalizius

smalizius portretas
aksciau pirkdavau kitos gamyklos sokoladus,bet kai anie uzlauze kainas beprotiskas tai i ta puse neziuriu,o pergales lyg ir nieko,idomu,kuo baigesi krautuvininku maxima pergales gamyklos uzgrobimas,ar isvijo juos is ten ar kagebistai krautuvininkai vel laimejo?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių