Quantcast

Vilniaus Mokytojų namuose - spektakliai mažiesiems

Kokia yra pasiaukojanti meilė, kas gali nugalėti pavydą, atleisti išdavystę ir koks yra tikrasis grožis? Į šiuos ir daugybę kitų klausimų bandė atsakyti gegužės 9 d., šeštadienį, Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje susirinkę žiūrovai.

Šiltą ir gražią popietę vaikai ir jų tėveliai rinkosi į “Senamiesčio lėlių” vaidinimą “Gražuolė ir pabaisa” (režisierius Arūnas Pakulevičius). Tai romantiška pasaka pagal S.Aksakovą, kurioje širdį veriančią istoriją apie raudonąją gėlelę vaidina lėlininkės-dailininkės L.Sutrimavičiūtės kurtos lėlės. Kiekvienam mažajam žiūrovui buvo įteikta po mažą popierinę rožytę, lydėjusią juos į paslaptingą ir kupiną stebuklų pasakų šalį.

Po spektaklio susirinkusieji turėjo galimybę ne tik pabendrauti su lėlių atlikėjais, bet ir susipažinti su spektaklyje vaidinusiomis lėlėmis, sužinoti įvairias lėlių gaminimo subtilybes. Lėlininkų bendrijos projekto „Senamiesčio lėlės“ vadovė V.Kriskutė džiaugėsi, jog žiūrovai buvo kupini entuziazmo, nestokojo klausimų ir domėjosi kitais projekto spektakliais.

Gegužės 16 d. 17 val. Vilniaus Mokytojų namų svetainėje „Senamiesčio lėlės“ pristatys nuotaikingą ir originalų spektaklį vaikams, pastatytą pagal M.Aranega knygą „Norėčiau būti...vaiduokliu“. Spektaklis nustebins žiūrovą savo įdomia forma, mat kelią vaikų fantazijai atvers tamsoje švytinčios lėlės.

Kas tamsoje girgždina duris? Tai sužinos tik patys smalsiausieji, atėję į spektaklį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių