Quantcast

Vilniaus miesto savivaldybės patalpose ketinama įkurti kavinę

  • Teksto dydis:

Vilniaus savivaldybė skelbia patalpų nuomos konkursas – verslas kviečiamas čia įkurti kavinę ir dovanoti vilniečiams atvirą susitikimų erdvę.

Pirmajame savivaldybės aukšte atsivers universali reprezentacinė erdvė, kurioje įsikurs ne tik kavinė, bet ir vaikų žaidimų zona, erdvė miesto projektų ir svarbiausių pokyčių ekspozicijoms, išskirtinių Vilnių reprezentuojančių suvenyrų parduotuvė bei įrengta gausiai apželdinta lauko terasa, joje vasarą galės veikti lauko kavinė.

Į naująją erdvę bus galima patekti dviem keliais: iš lauko per Europos aikštę ir iš vidaus per Vilniaus miesto savivaldybę.

„Šnipiškių transformacija jau įsibėgėjo – atnaujinta Kernavės gatvė, atveriamos naujos viešosios erdvės, kuriasi verslo centrai. Vilniaus miesto savivaldybė yra ryški šio virsmo dalis, todėl natūralu, kad ir mes patys turime užduoti toną keistis ir šio rajono gyventojams, ir verslui. Norime, kad miesto administracijos pastatas kalbėtų apie tokį Vilnių, koks jis yra – žalias, atviras ir kartas jungiantis miestas“, – apie savivaldybės atsivėrimą sako administracijos direktorė Lina Koriznienė.

Bendrovės „Vilniaus vystymo kompanija“ pranešime skelbiama, kad nuomojamų patalpų plotas – apie 35,3 kv. m. Visa pirmame aukšte esanti erdvė, kurioje įsikurs funkcinės zonos, užima apie 200 kv. m. Taip pat pagal numatytą koncepciją ir išplanavimą erdvėje bus sumontuoti ir pastatyti baldai. Nuomos sutarties terminas yra 3+2 metai (po 3-ejų metų galimas vienašalis nutraukimas įspėjus prieš pusmetį).



NAUJAUSI KOMENTARAI

fas fas

fas fas portretas
ikurkit geju bara, vistiek puse seimo tokiu ten

Gabrielius

Gabrielius portretas
O gal UKRAINIECIUS apgyvendinti, kaip manai---SIKNASIAU ?????? Ar ukrai jau POFIK, kavine smagiau, bus kur SUBINES paplesyti?

Wilno nasze

Wilno nasze portretas
o aš SIŪLAU įkūrti naktibarį su su erotiniais šokiais apie stulpą.Labai tiktų Šimašienė,o meras grotų ant balalaikos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių