Quantcast

Vilniaus mero kabinetą niokoja lietus

Prasidėjusios liūtys vėl sukėlė problemų savivaldybės dangoraižyje. Jau tapo įprasta, kad pirmiausia lietaus vanduo užlieja mero patalpas, esančias 19 aukšte.

Pavakare užsukus į mero Viliaus Navicko priimamąjį į akis krito neįprasta interjero detalė – kopėčios ir ant jų pasilypėję lubas taisantys du darbuotojai. Netrukus pasirodė ir raudonu plastikiniu kibiru nešina valytoja. Indą ji pakišo ties komoda prie lango, kur skverbėsi vanduo.

Išgirdusi už nugaros kapsint lašus, darbuotojus iškvietė mero referentė Patricija Sruogienė. „Sėdžiu prie stalo ir girdžiu, kažkoks neįprastas garsas. Pasirodo, vanduo laša. Baisu, kad pastatas nenugriūtų“, - juokavo P.Sruogienė.

Kol kas į mero priimamąjį prasiskverbęs vanduo žalos nepadarė. Tačiau su nerimu laukiama rytojaus. Jeigu liūtis siaustų visą naktį, greičiausiai sušlaptų ir ant mero priimamojo stalo gulinti dokumentų stirta, ir greta lango pūpsantis kopijavimo aparatas.

Mero priimamasis užliejamas nebe pirmą kartą. Prieš pora metų užlietą kabinetą rado buvusio mero Juozo Imbraso referentė Anna Tatarnikova. Tąkart vanduo sugadino keletą dokumentų, balos telkšojo ant kilimo bei referentės rašomojo stalo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių