Quantcast

Vilniaus meras pristatė naują komandos narę – atstovę spaudai

  • Teksto dydis:

Vilniaus mero atstove spaudai tapo Ieva Dirmaitė, pastaruoju metu dirbusi Vidaus reikalų ministerijoje.

„Ieva puikiai išmano savivaldybės darbo specifiką, o pastaruoju metu sukaupta patirtis bendraujant su žiniasklaida ir komunikuojant institucijos naujienas, neabejoju, stipriai prisidės prie efektyvaus bendravimo su įvairiomis miesto bendruomenėmis“, – penktadienį paskelbtame pranešime cituojamas meras Remigijus Šimašius.

„Nusimato nepaprastai įdomūs ir veiklos pilni treji su puse metų, per kuriuos turėsime didžiulių projektų įgyvendinimą ir daug teigiamų naujienų vilniečiams – esu tikras, kad Ieva šias naujienas padės paversti dar matomesnėmis“, – pridūrė jis.

Darbą Vilniaus miesto savivaldybėje naujoji mero atstovė spaudai pradės nuo spalio 31 dienos.

„Savivaldybės veiklos sritys, struktūra, čia dirbantys savo srities specialistai man yra gerai pažįstami, kas, tikiu, padės efektyviai įsilieti į komandą ir įsibėgėjusius darbus“, – teigė būsimoji atstovė.

Vilniaus miesto savivaldybėje I. Dirmaitė yra dirbusi pirmosios mero R. Šimašiaus kadencijos metu, ji buvo vicemero Lino Kvedaravičiaus padėjėja.

Šiuo metu I. Dirmaitė eina Vidaus reikalų ministerijos Strateginės komunikacijos skyriaus patarėjos pareigas, prieš tai dirbo vidaus reikalų ministro Eimučio Misiūno atstove spaudai.

Ji taip pat yra dirbusi Sostinės krepšinio mokykloje, viešųjų ryšių agentūroje „Nova Media“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Chm... tai ką jis ten pastatė?..

Narcizas

Narcizas portretas
Narcizui svarbiausia spindėti spaudoje. Jam ant Vilniaus nusispjaut.

cc

cc portretas
Jo, kitatauciai dar ir pederastai ir kitokie iskrypeliai, kurie rengia paradus ir nurodineja sunaujai kaip gyventi ir kaip vaikus aukleti.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių