Quantcast

„Vilniaus energija“ „kaimynų“ reklaminės kampanijos nenutraukė

Vilniaus meras Artūras Zuokas neįtikino „Vilniaus energijos“ nutraukti „kaimynais“ pravardžiuojamą reklamos kampaniją, skelbia delfi.lt.

Šilumininkai teigia, kad galbūt keisis reklamos pateikimo forma, bet pačios reklamos atsisakyti neketinama.

„Vilniaus energijos“ atstovas spaudai Nerijus Mikalajūnas delfi.lt teigė, jog pagrindinis tokio sprendimo motyvas – noras informuoti visuomenę apie padėtį šilumos sektoriuje.

„Esame įsitikinę, kad mūsų klientai turi žinoti visą svarbią informaciją, susijusią su šilumos tiekimu. Šiandien ne tik Vilniaus, bet visos šalies šilumos ūkis yra apipintas mitais ir didžioji dalis centralizuotai besišildančių žmonių klaidingai suvokia šilumos tiekėjų veiklą“, - kalbėjo N. Mikalajūnas.

Portalas 1diena.lt primena, kad pirmadienį sostinės meras pareikalavo, kad bendrovė "Vilniaus energija nutrauktų reklaminę kampaniją.

Vilniaus miesto savivaldybė taip pat kreipsis į Valstybinę kainų ir energetikos kontrolės komisiją, kad ši užtikrintų, jog reklamos kampanijai išleistos lėšos tikrai nebus įskaičiuotos gyventojams į šilumos kainą, o būtų apmokėtos „Vilniaus energijos“ akcininkų jiems priklausančiomis lėšomis, kaip ir teigiama reklamoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių