Quantcast

„Vilniaus dienos“ tik šeštadieniais neužteko

Iki šiol "Vilniaus dieną" prenumeravęs tik šeštadieniais vilnietis verslininkas Jonas Skoris nutarė užsisakyti dienraštį visiems 2011 m.

"Šeštadienio numeris paliko gerą įspūdį. Man labai patinka istorinės temos apie vilniečių gyvenimą prieš kelis šimtus metų. Įdomu sužinoti, kaip gyveno diduomenė, pirkliai ir paprasti miestelėnai", – pasakojo J.Skoris.

Šiuo metu jis prenumeruoja tris leidinius – kad visų jų sintezėje rastų kiek įmanoma objektyvesnę tiesą. "Anksčiau, be kitų laikraščių, prenumeravau "Respubliką" ir "Vakaro žinias", tačiau dabar šiuos laikraščius pakeičiau "Vilniaus diena". Man atrodo, kad šis dienraštis yra mažiausiai angažuotas", – kalbėjo J.Skoris ir pabrėžė, kad "Vilniaus diena" naujienas pateikia kitaip nei kiti dienraščiai.

"Ką galėčiau rekomenduoti? Man ne rekomendacijų reikia, o objektyvios informacijos. Kol kas ją gaunu", – šypsojosi verslininkas.

Užsiprenumeravęs dienraštį 2011-iesiems J.Skoris dovanai išsirinko du bilietus į spektaklį Nacionaliniame operos ir baleto teatre.

Taip, kaip ponas Jonas, už lojalumą visi be išimties prenumeratoriai gaus po du bilietus, kviečiančius apsilankyti naujajame Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro sezone.

Nors užsiprenumeruoti dienraštį galima net keletu skirtingų būdų, priklausančias dovanas prenumeratoriai galės atsiimti tik užsukę į redakciją adresu Labdarių g. 8.

Bilietai į teatrą – dar ne viskas. Prenumeratoriai bus apdovanoti ir nuolaidų kortelėmis "Vilnius by night". Jų turėtojai populiariausiose miesto pasilinksminimo vietose – kavinėse, baruose, restoranuose ir pan. – galės gauti 5–25 proc. nuolaidą. Eiliniams miestiečiams kortelės kaina siekia 59 litus, tačiau "Vilniaus dienos" prenumeratoriams ji bus įteikta nemokamai.

Prenumeratos akcija 2011-iesiems baigsis birželio 30-ąją. Dienraščio prenumerata visiems metams kainuoja tik 144 litus.

Už tai skaitytojams į namus bus pristatomos pačios karščiausios ir aktualiausios naujienos iš viso pasaulio ir Lietuvos. Savaitgaliais prenumeratoriai gaus storesnį dienraštį su priedu "TV diena", siūlančiu išsamią televizijos programą ir pateikiančiu naujienų ne tik iš televizijos laidų užkulisių, bet ir recenzijų apie didžiuosiuose kino teatrų ekranuose pasirodančius filmus.


Šiame straipsnyje: vilniaus dienos prenumerata

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių