Quantcast

Į Vilnių atklydusios stirnos surasti nepavyko

Prie LRT pastato Konarskio gatvėje Vilniuje blaškosi į miestą atklydusi stirna.

Įprastai laukiniais gyvūnais rūpinasi Gyvūnų globėjų asociacija, kurios specialistai šiuo metu į įvykio vietą vyksta iš Kauno.

Vietoje esančių aplinkos apsaugos pareigūnų duomenimis, stirna pasislėpė netoli LRT pastato esančiame miškelyje. Anot jų, greičiausiai gyvūnas atklydo iš Vingio parko.

Įvykio vietoje dirbę GRYNAS.lt žurnalistai pranešė, kad du gyvūnų globėjai, atvykę į įvykio vietą, su savimi atsivežė migdomųjų ir išėjo į mišką ieškoti gyvūno. Miškelis, kuriame galimai blaškėsi stirna, buvo aptvertas. Tačiau maždaug valandą ieškoję gyvūno, iš miško Gyvūnų globėjų asociacijos darbuotojai grįžo nuleidę rankas. Stirnos surasti nepavyko. Galiausiai jie teigė manantys, kad gyvūnas toje vietoje gali gyventi. Esą surasti stirnų išminti takai. Daugiau nieko daroma nebus. Jei stirna ir vėl pasirodytų mieste, Gyvūnų globėjų asociacijos darbuotojai iš Kauno dar kartą vyktų į Vilnių jos gaudyti.

Tai – jau ne pirmas į patį Vilniaus centrą atklydęs gyvūnas. Praėjusią savaitę po Vilniaus Žirmūnų rajoną blaškėsi briedis, tačiau jis žuvo aplinkosaugininkams bei gyvūnų gelbėtojams dar nespėjus atvykti.


Šiame straipsnyje: stirnaVilniuslaukiniai gyvūnai

NAUJAUSI KOMENTARAI

pypenas

pypenas portretas
Matyt įkale migdomujų specialistai ir užvertė stirną???????
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių