Quantcast

Vievio vairuotojams nustatytas 4 ir 5 promilių girtumas

Elektrėnų policija praneša, kad pastaruoju metu vis daugiau fiksuojama ne tik viešosios tvarkos pažeidimų, padaromų girtų asmenų, bet ir sulaikoma neblaivių vairuotojų, kurių girtumas siekia 4-5 promiles. Tai mirtina alkoholio dozė.

Pasak pranešimo, praėjusios savaitės pabaiga Elektrėnų policijos komisariato pareigūnus stebino pažeidimų gausa.

Ketvirtadienį gautas pranešimas, kad keliu Vilnius-Kaunas-Klaipėda, Vilniaus kryptimi įtartinai važiuoja automobilis „Audi A4 Avant“, kurio vairuotojas gali būti neblaivus.

Vievyje sustabdę automobilį pareigūnai išsiaiškino, kad ją, neturėdamas teisės, vairavo Elektrėnų savivaldybės gyventojas 26 metų E. S. Jam nustatytas 4,36 promilių girtumas. Paaiškėjo, jog E. S. išvakarėse buvo paleistas iš įkalinimo vietos, o ką tik nupirktas automobilis „Audi A4 Avant“ priklauso keleivio vietoje miegojusiam draugui.

Vykdant eismo priežiūrą, penktadienį Vievyje sustabdytas automobilis „Mercedes-Benz“, kuris viršijo leistiną 50 kilometrų per valandą greitį, važiuodamas 78 kilometrų per valandą greičiu. Vievio gyventojas 40-metis V. K., vairavęs šią transportą priemonę, pareigūnams nepateikė vairuotojo pažymėjimo, jam nustatytas 5,37 promilių girtumas.

Šeštadienį Vievio seniūnijoje sustabdytas automobilis BMW, kurį vairavo 26 metų G. Z. Vairuotojui nustatytas 4,6 promilių girtumas.

Penktadienį 9.15 val. į apklausą Elektrėnų policijos komisariate atvyko Elektrėnų gyventojas 49 metų V. B. Pareigūnų teigimu, vyras tegalėjo „ramstyti“ sienas. Jam nustatytas 5,25 promilių girtumas. V. B. teigė, kad gavęs šaukimą privalėjo atvykti.

Tą pačią dieną į Elektrėnų policijos komisariatą atvyko Elektrėnų gyventojas 61 metų V. Ž.  Jis budėtojams pranešė, jog savo namuose nužudė žmoną. Patikrinus informaciją, paaiškėjo, jog pranešėjas kreipėsi tikėdamasis, kad pareigūnai suras jo žmoną. V. Ž. nustatytas 2,20 promilių girtumas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Giltine

Giltine portretas
ko jie nafik neisleidzia istatimo vairuotojams kurie uz vairo sedi isgere kad pagave atimamos teises visam gyvenimui butu tvarka ir saugesni zmones

jonas

jonas portretas
Kas cia per duomenys?.. "virsijo 50km", o vaziavo 78km, ten ka, galima vaziuoti 28km greiciu?..Vot asilai!

Vasia

Vasia portretas
Geras.... Jo, tikrai geras!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių