Quantcast

Vietoje apleisto „Tauro rago“ planuojamas viešbutis

  • Teksto dydis:

Vilniaus centre esančioje teritorijoje, kur stovi apleistas buvusio restorano ir alaus baro „Tauro ragas“ pastatas, išduotas statybos leidimas statyti viešbutį, rašo „Verslo žinios“.

Vilniaus miesto savivaldybė bendrovei „Aurochs investments“ rugsėjo pabaigoje išdavė leidimą statyti viešbutį su prekybos patalpomis J. Jasinskio ir V. Kudirkos gatvių sankirtoje esančiame 0,27 hektaro ploto iš valstybės nuomojamame sklype.

Anksčiau buvo planuota, kad projekte bus 160 kambarių viešbutis ir biurai, tačiau galiausiai apsispręsta plėtoti tik apie 189 numerių viešbutį.

Baras „Tauro ragas“ J. Jasinskio ir V. Kudirkos gatvių sankirtoje veikė 1974-1994 metais.


Šiame straipsnyje: Tauro ragasviešbutisbaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Užpelkis

Užpelkis portretas
Primityvumo viršūnė. Dar vienas beveidis stiklinis gargaras, kokių Europoje tūkstančiai. Bus statoma pagal visas pigiausios statybos taisykles - monolitinis karkasas ir stiklo plokštės aplinkui. O "Tauro ragas" buvo didžiausias alaus baras Lietuvoje. Teko būti. Architektas Gūzas. Prie durų stovėjo stilizuota skulptoriaus Šarapovo sklptūra "Tauras".

YES

YES portretas
Kaip gaila. Kiek linksmų valandų buvo praleista šioje užeigoje.

haa

haa portretas
dar viena griozda plastikini igrus,vis maziau centre erdviu belieka,greit prigrus beverciu plastikiniu griozdu kur tik imanoma prasmukt...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių