Quantcast

Viešojo transporto keleiviams - išsamus Vilniečio kortelės naudotojo gidas

  • Teksto dydis:

Viešojo transporto keleiviams parengtas Vilniečio kortelės naudotojo gidas, kuriame išsamiai paaiškinama, ką būtina žinoti naudojantis Vilniaus elektroniniu bilietu: kur jį įsigyti, kaip papildyti ir kaip juo naudotis. Informacija pristato laidų vedėjas Paulius Skučas, praneša Vilniaus miesto savivaldybė.

Įsigijus Vilniečio kortelę, kortelės pardavimo vietoje ją galima papildyti elektroniniais terminuotaisiais 1, 3, 10, 30 ar daugiau dienų bilietais, 30 arba 60 min. elektroniniais bilietais ir pinigais. Vienu metu Vilniečio kortelėje gali būti nuo 1 iki 200 Lt e. pinigų, nuo 1 iki 50 vnt. 30 arba 60 minučių bilietų ir 1 arba 2 vienos dienos arba ilgesnės trukmės terminuotieji bilietai.

Vilniečio korteles galima įsigyti ir papildyti spaudos kioskuose, MAXIMA XX ir MAXIMA XXX prekybos centrų informacijos skyriuose bei SĮ „Susisiekimo paslaugos“ Klientų aptarnavimo centre V. Kudirkos aikštėje. Šiuo metu jau išplatinta beveik 278 tūkst. Vilniečio kortelių.

Vilniečio kortelė yra daugiafunkcinis elektroninis bilietas, su kuriuo galima naudotis ne tik viešuoju transportu, bet ir išsinuomoti oranžinius dviračius. Tiesiog registracijos metu interneto svetainėje www.cyclocity.lt iš pasiūlytų kortelių vietoj „Cyclocity Vilnius kortelė“ pasirinkti Vilniečio kortelė ir užpildyti likusius laukus. Be šių naujų funkcijų planuojama, kad ateityje su kortele bus galima atsiskaityti ir mokant už automobilio stovėjimą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rašau "svečiui"

Rašau "svečiui" portretas
Dėja, užsieniečiai ar iš kito miesto žmonės yra protingi ir naudoja vilniečio kortele.. Aš pvz atvažiuoju į kauna ir naudojuosi elektroninių bilietų, nors ir kortelė kainavo 8lt o ne 4lt kaip pas mus. Neverkiu dėl tu 4 litų visiškai.. :) Tad darykit išvadas...

rA

rA portretas
Jooo,kodėl kodėl taip anksti sukurė klipą,reikėjo po kokiu metu.

svečiui

svečiui portretas
Pirkt bilietą iš vairuotojo. Jis brangesnis, nes mums svečiai nepageidaujami. Todėl net Vilniečio kortelėje nėra vienkartinio bilieto, kuris veiktų iki maršruto pabaigos, nes būtų per gerai :) Svarbiausia, kad būtų kuo painiau, kuo dažniau reiktų laipioti iš vieno troleibuso-autobuso į kitą ir nebūtų galima ramiai važiuoti negalvojant apie laiką. Valio tiesiog :) Priminsiu, kad kas genialu, dažniausiai yra paprasta, ar ne?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių