Quantcast

Viešojo transporto keleiviai kviečiami teikti pasiūlymus vasaros tvarkaraščiams

  • Teksto dydis:

Artėjant vasarai savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ kviečia keleivius prisidėti prie šiltojo sezono viešojo transporto eismo tvarkaraščių sudarymo ir nuo antradienio teikti pasiūlymus tvarkaraščių korekcijoms. Sekmadienis tam padaryti - paskutinė diena.

„Viešojo transporto keleiviai nuolat dalinasi savo idėjomis apie autobusų ir troleibusų tvarkaraščių pakeitimus. Atsižvelgdami į tai, taip pat į keleivių aktyvumą - pernai sulaukėme per 230 pasiūlymų - šiemet antrąkart pakvietėme keleivius prisidėti prie vasaros tvarkaraščių sudarymo, siųsti savo pasiūlymus viešojo transporto išvykimo laikų pakeitimams. Gavę pasiūlymus mūsų eismo organizavimo specialistai atskirai išnagrinėja visus prašymus ir, jei tik įmanoma, įtraukia juos planuodami viešojo transporto eismą - pernai atsižvelgėme į didžiąją dalį pasiūlymų išvykimo laikams“, - pranešime cituojama „Susisiekimo paslaugų“ direktorė Modesta Gusarovienė.

Viešojo transporto eismo tvarkaraščiai keisis nuo birželio 22 d. Jie bus koreguojami atsižvelgiant į prasidėjusį vasaros atostogų sezoną ir dėl to pasikeitusius viešojo transporto keleivių srautus. Keisis visų greitųjų maršrutų autobusų, visų maršrutų troleibusų bei kai kurių maršrutų autobusų tvarkaraščiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauniete

Kauniete portretas
Kada į Šilainius troleibusai važiuos?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Turi atpigti pravažiavimas,kaip pigiau,tada bus galima siūlyti maršrutus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių