Quantcast

Viešbučio „Baltpark“ registratorius vertėsi sąvadavimu

Vilniaus 1-asis apylinkės teismas buvusį viešbučio „Baltpark“ administratorių Eugenijų Jeremejevą pripažino kaltu dėl pelnymosi iš kito asmens prostitucijos ir skyrė jam 2500 litų baudą.

32 metų vyrui galėjo būti skirta ir griežtesnė bausmė, tačiau jis prisipažino kaltu, sutiko sumokėti baudą, todėl ikiteisminį tyrimą atliekantis prokuroras teismo paprašė procesą E.Jeremejevo atžvilgiu baigti tik baudžiamuoju įsakymu.

Kitų asmenų, kurie kartu su buvusiu viešbučio registratūros administratoriumi organizavo ir vadovavo prostitučių pristatymą Ukmergės gatvėje įsikūrusio „Baltpark“ klientams, ikiteisminis tyrimas tęsiamas.

E.Jeremejevas neslėpė, kad 2006 metais dirbdamas viešbutyje, ne mažiau kaip 3 kartus klientams parūpino prostitučių ir nuo kiekvieno jų apsilankymo sau į kišenę įsidėdavo po 150 litų.

Ikiteisminio tyrimo metu E.Jeremejevas pasakojo, kad dar savo darbo pradžioje iš vieno taksi vairuotojo sužinojo telefono numerį, kuriuo paskambinus buvo galima išsikviesti seksualines paslaugas teikiančias merginas.

Netrukus šio telefono prireikė. Dirbant viešbutyje, į jį nuolat kreipdavosi apsigyvenę svečiai su prašymais padėti jiems iškviesti merginas. Tokių paslaugų pageidaudavo ir lietuviai, ir užsieniečiai.

Kartais E.Jeremejevas pats surinkdavo turėto sąvadautojo, kurį savo mobiliajame telefone buvo įrašęs kaip „bendradarbis“, numerį ir priimdavo užsakymą, kartais, kai būdavo labai užsiėmęs, viešbučio svečiams tiesiog paduodavo laikraštį ir liepdavo skambinti skelbimuose nurodytais numeriais.

Prisiskambinti ir užsisakyti norimų merginų, pavykdavo ne visiems. Viešbučio svečiai vėl kreipdavosi į paslaugų, penkias užsienio kalbas mokantį viešbučio administratorių pagalbos. Šis surinkdavo „bendradarbio“ numerį, pasakydavo, kokių merginų, aukštų ar žemų, tamsių ar šviesiaplaukių, pageidauja klientas.

Pasak E.Jeremejevo, merginas, kartais po vieną, kartais dvi, visada atveždavo tas pats vyras. Jis su prostitutėmis užeidavo į kliento kambarį, su juo pakalbėdavo, susitardavo dėl kainos ir, išeidamas iš viešbučio, jam visada duodavo po 150 litų.

Kiek tiksliai „bendradarbis“ prašydavo už merginas, buvęs viešbučio darbuotojas teigia nežinantis. Jis pats klientui sakydavo, kad prostitučių kaina yra nuo 300 iki 350 litų.

Vėliau prostitučių firmą uždarė policijos pareigūnai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Buvo surastos ir trys „Baltpark“ svečius aptarnavusios merginos. Paaiškėjo, kad visos jos Baltarusijos pilietės.

2006 metų lakpritį visos baltarusės už vertimąsi prostitucija užsirbo 300 litų baudas ir buvo deportuotos iš Lietuvos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių