Quantcast

Viešasis transportas Vasario 16-ąją – šventinės dienos tvarkaraščiai, keleivių srautų stebėjimas

  • Teksto dydis:

Lietuvos valstybės atkūrimo dieną Vilnius kviečia sutikti saugioje namų aplinkoje, o visas keliones po miestą planuotis atsakingai, nesibūriuoti.

Vasario 16 d. viešasis transportas sostinėje kursuos pagal sekmadienio ir šventinės dienos tvarkaraščius, keleivių srautus intensyviausiose stotelėse stebės ir reguliuos viešojo transporto keleivių kontrolė. Kadangi švetiniai renginiai ir gyvi minėjimai mieste nevyks, įprastai galiojanti nemokamo viešojo transporto diena šiemet dėl pandemijos nėra organizuojama. 

Dar gruodį Vilniaus miesto Taryba pritarė, jog šalyje esant ekstremaliajai situacijai, kurios metu ribojami žmonių susibūrimai, nemokamas viešasis transportas nėra planuojamas.

Keleiviams primenama, kad stotelėse, autobusuose, troleibusuose ir toliau privaloma dėvėti apsaugines veido kaukes, kad jos dengtų nosį ir burną, laikytis saugaus atstumo. Būtina dezinfekuoti rankas įlipant ir išlipant, dezinfekcinio skysčio keleiviai ras kiekviename autobuse ir troleibuse.

Naujausi tvarkaraščiai visada skelbiami www.judu.lt, programėlėse Trafi, m.Ticket, teirautis galima ir telefonu 8 5 210 7050. Viešojo transporto užpildymą sekti ir iš anksto planuoti keliones galima čia: https://bit.ly/36Hf5zw.



NAUJAUSI KOMENTARAI

,,PATR idi OTAS''

,,PATR idi OTAS'' portretas
TOKIA SVENTE PAGADINO NET AUTOBUSAI SU TROLEIBUSAIS NEGALI PAVEZET UZ ACIU GEDA GEDA.O MRES EJOM KOVOJOM DAUGUMAS IR VA TAU BAUZEUKIKAI GALI SEDET NAMIE.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių