Quantcast

V.Garastas: A.Zuoko sveikinimas buvo maloni staigmena

Aštuoniasdešimtmetį atšventęs legendinis Lietuvos krepšinio treneris Vladas Garastas sulaukė dar vieno apdovanojimo. Vieną garsiausių šalies krepšinio trenerių, Lietuvos krepšinio federacijos Garbės prezidentą jubiliejaus proga pasveikino sostinės meras Artūras Zuokas ir kiti savivaldybės atstovai  

Susitikimo metu legendinis treneris kartu su Vilniaus meru prisiminė Lietuvos krepšininkų laimėjimus olimpinėse arenose, aptarė mūsų šalies rinktinės galimybes ateinančioje olimpiadoje, taip pat jaunųjų krepšininkų perspektyvas.

Vilniaus meras padėkojo Krepšinio maestro vadinamam treneriui už Lietuvos vardo garsinimą pasaulyje ir palinkėjo stiprios sveikatos.

„Labai didelis dalykas yra sulaukti tokio dėmesio. Tai buvo maloni staigmena. Labai malonu, kad meras įvertina“, - portalui 1diena.lt sakė V.Garastas. Vasario 8 dieną gimtadienį atšventęs treneris vis dar sulaukia sveikinimų. „Greičiausiai sveikinimai jau eina į pabaigą. Tačiau, pavyzdžiui, buvau pasveikintas Gruzijos prezidento M.Saakašvilio. Tai taip pat maloniai nustebino“, - pridūrė Lietuvos krepšinio legenda.


Šiame straipsnyje: Vladas GarastasVilnius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Oi tas Zuokas

Oi tas Zuokas portretas
išmintingas žmogus. O Garastas nusipelnė tikrai didesnio dėmesio...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių