Quantcast

A. Veryga įgėlė Vilniaus valdžiai: bandau suprasti, kokia čia logika

  • Teksto dydis:

Buvęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga socialiniame tinkle „Facebook“ palygino, kaip Vilniui ir Kaunui sekasi susitvarkyti su vakcinavimo organizavimu.

„Bandau suprasti, kokia čia logika. Čia gal koks naujoviškai modernus būdas priminti eiles, kas spėjo jas pamiršti nuo sovietmečio.

O gal taip Vilniaus meras bando visiems matomu būdu parodyti, kaip intensyviai Vilnius vakcinuojasi laikydamas visus eilėje ant gatvės. Gerai, kad bent oras pasitaisė, bet kitą savaitę ir vėl ne vienas belaukdamas gali peršalti. O ir vyresnio amžiaus žmones taip laikyti eilėje ant gatvės neatrodo nei labai jautru, nei protinga.

Kodėl Vilnius iki šiol neaktyvavo „Litexpo“, kur daug patogesnė infrastruktūra, nebūtų jokių problemų nupiešti pacientų judėjimo kelius, tam parodų organizatoriai kompetencijų turi daugiau nei pakankamai. Ten patogu atvykti automobiliu ir nesunku rasti vietą parkavimui ir t.t. Tik aišku iš gatvės veiksmo jau nesimatytų.

Beje, Kaunas šį procesą puikiai susitvarkė“, – rašo A. Veryga, pasidalijęs ir nuotrauka, kurioje matyti vakcinavimo vietos Vilniuje ir Kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

apatiniam

apatiniam portretas
kaip ten bebutu bet rusai kosmose stiprus,ir beje ten buvo sssr laikais,tas koncertas skirtas pirmam zmogui apskridusiam aplink zeme raketa, J. Gagarin

>>>> Anonimas

>>>> Anonimas portretas
> Anonimas, Putinas savo bunkeryje toliau slepiasi, kur jis ten eis. Savo vergus sitas zudikas pamatys per artimiausia "pergales" diena

ka cia bepridursi...

ka cia bepridursi... portretas
kai pats blaskesi be logikos ir tik nurimo pries rinkimus....net nesvarbu kad ruduo ir virusas eme aukstumas
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių