Quantcast

Verslininko iš Bulgarijos vagys patykojo „Amatininkuose“

Antradienio naktį Vilniuje, Didžiojoje gatvėje esančiame bare „Amatininkai“ apvogtas Bulgarijos pilietis, teigia patyręs 48 tūkst. litų nuostolį.

Į Vilniaus 3-iąjį policijos komisariatą atskubėjęs 35 metų bulgaras, vagystę sakė pastebėjęs apie vidurnaktį.

Su draugais besilinksminant „Amatininkuose“, jis pasigedo ant kėdės padėtos rankinė, kurioje buvo asmens dokumentai apie 9 tūkst. eurų, 4 tūkst. Bulgarijos levų, 3 tūkst. Turkijos lirų, 5 mobilaus ryšio telefonai, 3 banko kortelės ir namų raktai.

Pasak sostinės 3-iojo policijos komisariato viršininko Donato Malaškevičiaus, dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. T

Tiriamos kelios vagystės versijos - rankinę pavogė atsitiktiniai vagys arba kažkas žinojo, kad bulgaras su savimi nešiojasi dideles sumas pinigų. „Nukentėjusysis yra verslininkas, nepaprastas turistas, todėl buvo galima tikėtis, kad su savimi nešiojasi nemažai pinigų“, - sakė D.Malaškevičius.

Trečiadienį į Vilniaus policiją kreipėsi dar vienas nuo vagių nukentėjęs užsienietis.
Į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyrių atėjęs Baltarusijos pilietis aiškino pasigedęs savo prabangaus automobilio „Lexus RX400”.

Užsieniečio teigimu, 2006 metais pagamintas automobilis paslaptingai dingo iš Justiniškių gatvėje esančio autoserviso teritorijos tarp 2008 m. gruodžio mėn. ir 2009 m. liepos 28 d.

Autoserviso darbuotojams baltarusis buvo palikęs automobilio užvedimo raktelį, signalizacijos pultą, dokumentus. Todėl neatmetama galimybė, kad tuo pasinaudojo kažkas iš autoserviso darbuotojų.

Turtinę žalą automobilio savininkas įvertino 60 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių