Quantcast

Velykų proga „Panoramoje“ šeimininkaus triušiai

Septynių dienų velykinių renginių ciklą laisvalaikio ir prekybos centras „Panorama“ pradeda jau šį antradienį. Visą savaitę, prekybos centre šeimininkaus Velykų simboliai triušiai, o įvairiuose konkursuose mažieji „Panoramos“ lankytojai galės atskleisti savo kūrybinius piešimo, šokio ir dekoravimo gebėjimus.

Smagią velykinę nuotaiką kurs ir lėlių teatras su Velykine bobute bei intensyvios margučių ridenimo varžybos.

„Gražiausią pavasario šventę ir gamtos prabudimą norisi švęsti linksmai ir spalvingai drauge su visa šeima. Šiais metais šv. Velykas dedikuojame vaikams, kuriuos džiuginsime ir velykinėmis tradicijomis, ir smagiais konkursais. Tėveliams tuo tarpu taip pat neleisime nuobodžiauti ir kviesime prisijungti prie smagių pramogų“, – sakė „Panoramos“ rinkodaros vadovė Laura Panovienė.

Anot jos, kiekvieną dieną mažieji „Panoramos“ lankytojai turės progą aplankyti ilgaausius triušiukus. Maitinimo valandomis specialiuose aptvaruose įsikūrusius mažuosius pūkuotukus specialiu jiems skirtu maistu galės šerti kiekvienas norintis.

Kasdien vyks ir margučių kūrimas bei dekoravimas. Iniciatyvos „Pasidaryk margutį pats!“ metu sukurti ir dekoruoti margučiai galės bus dedikuoti labiausiai patikusiam triušiukui. Specialiai tam skirtoje pintinėje vaikų išdailinti margučiai puikuosis visą savaitę. Tuo tarpu vakarais vyksiančiame piešinių konkurso dalyviai ne tik pieš, bet ir rinks gražiausią piešinį. Piešinius šv. Velykų tema vaikai galės atsinešti ir iš namų.

Ilgąjį savaitgalį „Panoramoje“ vaikų lauks Velykų bobutė, paseksianti velykinę pasaką. Į magišką istoriją vaikus įtrauks ir lėlių teatras. Teatraliuotą pasakojimą užbaigs smagios margučių ridenimo varžybos, kurios nugalėtojas gaus prizų.

Šv. Velykų savaitgalį vaikai rungsis ne tik ridendami margučiais, bet ir konkursas visai šeimai. Vaikai su tėvais galės išbandyti savo fantaziją puošdami velykinį medį. Gražiausio Velykų medžio, papuošto gėlėmis, saulytėmis, margučiais, autoriams bus įteikti prizai. Velykinius laisvadienius užbaigs šokių pamokėlės, kur linksmųjų „ančiukų“, „zuikučių“ ir „viščiukų“ judesių galės išmokti kiekvienas norintis.

Prekybos centre „Panorama“ veikia net septynerios vaikams skirtos parduotuvės, kuriose galima įsigyti ne tik žaislų šv. Velykoms, bet ir šventinių drabužėlių. Kiekvieną savaitgalį „Panorama“ pristato po naują renginį, skirtą visai šeimai. Nemokamas pramogas prekybos centras žada iki metų pabaigos.

Šv. Velykų savaitės programa „Panoramoje“:

Antradienį-penktadienį (balandžio 7-10 d.)
12 val. „Pasidaryk margutį pats!“
15 val. triušiukų maitinimas
18 val. piešinių konkursas ir parodėlė „Mano Velykos“

Šeštadienį-pirmadienį (balandžio 11-13 d.)
12-13 val. konkursas „Papuoškime Velykų medį“
15-16 val. Velykų bobutės teatralizuota pasaka
18-19 val. šokių pamokėlės „Velykų linksmybės“


Šiame straipsnyje: velykos 2009pc panorama

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių