Quantcast

Vasarį vilniečiai galės dalyvauti nemokamose šiaurietiškojo ėjimo pamokose

  • Teksto dydis:

Naudingai pasivaikščioti ilgais paskutiniojo žiemos mėnesio vakarais nuo šiol vilniečiai bei sostinės svečiai galės nemokamų šiaurietiškojo ėjimo pamokų metu. VšĮ „Sveikas miestas“ kartu su profesionalia šiaurietiškojo ėjimo trenere, VDNOWAS LT ir „Nordic Walking Style“ šiaurietiškojo vaikščiojimo mokyklos instruktore Liliana Radzevičiene kviečia net ir šaltesnius vasario vakarus praleisti vaikštant gražiomis Vingio parko vietomis pasitelkiant šiaurietiškas lazdas.

Apie šiaurietiškojo ėjimo naudą greičiausia daugeliui jau teko girdėti tikrai ne kartą, tačiau ar teko vis dėlto patiems išbandyti? Ir jeigu visgi būsite iš tų, kurie dar nevaikščiojo rankoje laikydami šiaurietiškąjam ėjimui skirtas lazdas – tai galėsite padaryti jau šią savaitę!

Sostinėje vykę šiaurietiškojo ėjimo renginiai bei nemokamos pamokos pasiteisino – šiaurietiško ėjimo aistruolių  gretos didėja. Tai pastebi ir jau ne viename VšĮ „Sveikas miestas“ šiaurietiškojo ėjimo renginyje dalyvavusi bei daug smalsuolių dėmesio sulaukusių šiaurietiškojo ėjimo pamokų vedlė L. Radzevičienė. Didelę patirtį sukaupusi trenerė, startuosiančių vasario mėnesį, nemokamų šiaurietiškų ėjimo pamokų metu, suteiks įdomios ir naudingos informacijos apie Suomijoje kilusį ėjimo būdą, ir  kvies pačius išbandyti šį išskirtinį pasivaikščiojimo būdą.

Nemokamos šiaurietiškojo ėjimo pamokos vyks kiekvieną vasario mėnesio antradienį ir ketvirtadienį nuo 17.30 val. Instruktorė visų entuziastų lauks Vingio parko teritorijoje ant iš Čiurlionio gatvės pusės esančio tilto. Kiekvieno dalyviui jau paruoštos teleskopinės šiaurietiškojo ėjimo lazdos, tad ir neturintys specialių lazdų, gali nesirūpinti.

Kadangi lietuviškas šaltukas gali būti ir itin žvarbus, todėl jam esant pamokos nevyks.

Telefonas pasiteirauti – 868726626.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių