Quantcast

VASA vadovaus buvusi „Ecso Holding“ valdybos narė

  • Teksto dydis:

Vilniaus savivaldybės įmonei „Vilniaus atliekų sistemos administratorius“ vadovaus buvusi Vilniaus įmonių grupės „Ecso Holding“ valdybos narė ir kai kurių šios grupės įmonių vadovė Justina Prunskienė, antradienį pranešė Vilniaus savivaldybė.

Konkursą laimėjusi J. Prunskienė nuo lapkričio 23 dienos pakeis beveik pusmetį laikinai įmonės direktoriaus pareigas ėjusį Arvydą Darulį. Pasak savivaldybės, iš viso antrąkart paskelbtame konkurse dalyvavo 14 kandidatų.

J. Prunskienė anksčiau dirbo sostinės įmonės „Ecso Holding“ valdyboje ir šios grupės įmonėse – vadovavo bendrovei „Granulės“ bei „Ecso“ verslo plėtrai, taip pat dirbo bendrovės „Ekotarnyba“ direktore. Įmonių grupėje ji buvo atsakinga už finansų planavimą bei kontrolę, aplinkos apsaugos ir apskaitos procesų politiką, kokybės valdymą, gamybos apskaitą, teisinių procesų užtikinimą ir personalo valdymą.

J. Prunskienė yra baigusi Mykolo Romerio ir Vytauto Didžiojo universitetus, kuriuose studijavo socialinius mokslus ir įgijo teisės krypties bakalauro bei verslo krypties magistro laipsnius.

Vilniaus meras R. Šimašius teigia, kad naujai vadovei keliami lūkesčiai, jog atliekų tvarkymas Vilniuje asocijuotųsi su efektyvumu, ekologija, atsakingumu ir švara. Jis iš vadovės tikisi efektyvių sprendimų kontroliuojant atliekų vežėjus ir pažeidėjus, užtikrinant tvarką mieste, informuojant gyventojus.

VASA direktoriaus atrankos konkursas rugsėjo pabaigoje buvo paskelbtas antrą kartą, po to, kai pirmąjį konkursą laimėjęs sostinės politikas, buvęs meras Artūras Zuokas nusprendė šių pareigų nesiimti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

L?

L? portretas
Prasigėrė, prasirūkė vyrai Lietuvoj. Vien tik malonumai jiems rūpi. Tinginiai, pilvūzai.

Vyrų neliko?

Vyrų neliko? portretas
Leiskit paklausti, ar Lietuvoje jau vyrų nebeliko, kad visuose postuose skiriamos tik moterys? Gal jau Lietuvoje įsivyravo matriarchatas, kad vyrai nušalinti? Man tai nėra baisiau, kai vadovauja moterys, jau turėjome gyvą pavyzdį, daugiau nėra apie ką ir kalbėti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių