Quantcast

Valdovų rūmuose mirė statybininkas

Antradienio rytą Vilniuje, Valdovų rūmuose, mirė statybininkas. Tai BNS patvirtino Valdovų rūmų statybos vadovas Paulius Gintvainis.

Pasak P.Gintvainio, 1983 metais gimęs "Panevėžio statybų tresto" statybininkas mirė apie 9.30 val. netikėtai sukniubęs viename iš rūmų korpuso viduje. Jo teigimu, nelaimė nesusijusi su darbų saugos pažeidimais.

"Tai nebuvo nelaimingas atsitikimas. Jam pasidarė bloga, jis sušuko ir sukniubo.

Kolegos jį už pažastų paguldė, buvo iškviesta greitoji pagalba, tačiau nei kolegoms, nei medikams jo atgaivinti nepavyko", - teigė statybų vadovas.

Anot P.Gintvainio, nelaimė galėjo būti susijusi su mirusiojo širdies problemomis.
Šiuo metu darbai korpuse, kur įvyko nelaimė, sustojo, po truputį jie vyksta kituose rūmų vietose, nors darbuotojai vis dar yra sukrėsti.

Apie nelaimę buvo pranešta darbų saugos specialistams, į vietą atvyko policijos pareigūnas.

Visiškai atstatyti ir įrengti Valdovų rūmus buvo planuojama šiemet liepos 6-ąją per oficialias Lietuvos tūkstantmečio iškilmes, tačiau dėl lėšų stygiaus darbai dar nebaigti.

Prieštaringai vertinamas Valdovų rūmų atkūrimas yra vienas didžiausių kultūros srities investicinių projektų nepriklausomos Lietuvos istorijoje - jiems pastatyti, eksponatams įgyti ir administruoti jau išleista keli šimtai milijonų litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių