Quantcast

Valakampiuose įrengtos jau šešios paplūdimio tinklinio aikštelės

  • Teksto dydis:

Vilniuje, I Valakampių paplūdimyje, įrengtos dar dvi naujos paplūdimio tinklinio aikštelės, atitinkančios tarptautinius paplūdimio tinklinio aikštelėms taikomus standartus. Tai – Vilniaus miesto savivaldybės, bendrovės „Grinda“ ir Valakampių tinklininkų bendruomenės bendradarbiavimo rezultatas, sakoma pranešime.

Atvykus į I Valakampių paplūdimį aktyvaus laisvalaikio entuziastams nebereikės laukti, kol atsilaisvins viena iš tinklinio aikštelių – nuo šiol poilsiavietėje jų yra net šešios. Artimiausiu metu šalia bus pastatyta ir suoliukų, šiukšliadėžių, sutvarkyta aplinka, teigiama UAB „Grinda“ pranešime.

Nors tinklinio aikštelių yra visame mieste, teigia Valakampių tinklininkų bendruomenės atstovas Saulius Suveizdis, Valakampiuose žmonių srautai bene didžiausi dėl galimybės ne tik pažaisti tinklinį, bet ir po saulės vonių išsimaudyti gaiviame upės vandenyje. Anot tinklininko S. Suveizdžio, bendruomenėje yra narių, kurie į Valakampius pažaisti paplūdimio tinklinio kiekvieną vasarą renkasi jau daugiau nei 40 metų, o gyvenantys arčiau užsuka ir kiekvieną vakarą po darbo, tad viešojo paplūdimio sporto infrastruktūros gerinimas bendruomenės nariams labai reikšmingas.


Šiame straipsnyje: VAlakampiaiTinklinisaikštelės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vycius tenai pastatyti

Vycius tenai pastatyti portretas
Nesamone! Ten Vyciai ant pjiedestalu turetu stoveti, kad Lietuvos komjaunuoliai turetu ka garbinti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių