Quantcast

Vairuotojai viešajame transporte jau prekiauja bilietais su 80 procentų nuolaida

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto autobusuose ir troleibusuose iš vairuotojo jau galima įsigyti vienkartinius bilietus už 70 cnt.

Su 80% nuolaida bilietus gali nusipirkti vyresni nei 80 metų keleiviai, taip pat pasipriešinimo 1940 - 1990 metų okupacijoms dalyviai, žuvusiųjų LR nepriklausomybės gynėjų šeimų nariai, nukentėję nuo 1991 m. sausio 11-13 d. ir po to vykdytos SSRS agresijos, asmenys, kuriems nustatytas neįgalumo lygis. 

Taip pat visi keleiviai, kuriems, Lietuvos respublikos įstatymų numatyta tvarka, kelionėms viešuoju transportu taikoma 80 % nuolaida.

Be to, jau kitų metų pradžioje Vilniaus miesto tarybos sprendimu bus pradėta prekiauti ir 365 dienų transporto bilietu. Jis bus skirtas asmenims, sulaukusiems 80 metų ir vyresniems, taip pat nuo 1939–1990 metų okupacijų nukentėję asmenys: politiniai kaliniai ir tremtiniai, buvusių getų, koncentracijos ar kitokio tipo prievartinių stovyklų kaliniai. 365 dienų bilieto kaina šiems keleiviams planuojama, kad sieks tik 10 Lt.

Iki šiol vairuotojai prekiaudavo tik dviejų rūšių bilietais – be nuolaidos ir su 50 % nuolaida.



NAUJAUSI KOMENTARAI

siam troleibusui

siam troleibusui  portretas
koks 40metu, naujasniu kaune nera??

fagas

fagas portretas
Kokie durni valstybes valdyme Lietuvoje.....,kam zmogui ta lengvata, jeigu jis jau mazai kur vaziuoja budamas tokiu metu,viesuoju tranportu?????? I tam tikra vieta susikiskite tas lengvatas ....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių