Quantcast

Vagis sugadino seniūno atostogas

Trečiadienį į Vilniaus rajono policijos komisariato kreipėsi Avižienių seniūnijos seniūnas Michailas Bortkevičius. Vyras skundėsi apie 11.30 val. buvęs apvogtas tiesiog savo darbo kabinete.

Nepažįstamas jaunuolis pavogė jo vyrišką odinę rankinę, kurioje buvo du transporto registracijos liudijimai, vairuotojo pažymėjimas, darbo saugos pažymėjimas, „Hanzabanko“ mokėjimo kortelė, automobilio „WV Passat“ raktai, raktai nuo buto, pinigai ir seniūno pažymėjimas.

Pasak Avižienių seniūnijos darbuotojos, pats seniūnas M.Bortkevičius nuo pirmadienio atostogauja, tačiau atsiradus skubių reikalų, trečiadienį trumpam užsuko į darbą.

Seniūnijos darbuotojai kasdien sulaukia įvairiausių interesantų, todėl šis, apie 25 metų, gražiai tvarkingai apsirengęs jaunas vyras, jiems įtarimų nesukėlė. Tuo labiau, kad jis atrodė labai padorus ir mandagus.

Įeidamas į seniūniją, užkalbino policininkę, paklausė, nuo kada pietūs pašte. Po to jis užsuko į seniūno priimamajį. „Kalbėjau pati su juo, paklausiau, ar jis atėjo pas seniūną, atsakė, kad ne ir liko laukti“, - pasakojo seniūnijos darbuotoja.

Nutaikęs progą, kai moteris nuėjo į savo kabinetą, o seniūnas posėdžiavo salėje, vagis įsmuko į neužrakintą jo darbo kabinetą ir pavogė rankinę su visais joje buvusiais daiktais.

Dėl vagystės Vilniaus rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių