Quantcast

V. Benkunskas susitiko su socialdemokratais, tęsia koalicijos derybas su „laisviečiais“

Išrinktasis Vilniaus meras konservatorius Valdas Benkunskas šią savaitę susitiko su socialdemokratais, tęsia koalicijos derybas su Laisvės partija.

Su „laisviečiais“ Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partija susitiko pirmadienį, su Lietuvos socialdemokratų partija – antradienį.

„Su Laisvės partija jau pradėjome derybas dėl kuruojamų sričių, taip pat pradėjome rengti bendrą koalicijos darbų programą“, – BNS perduotame komentare teigė V. Benkunskas.

Socialdemokratai sprendimo dėl dalyvavimo koalicijoje dar nėra priėmę.

„LSDP atstovai derybines pozicijas turi pasitvirtinti partiniuose formatuose ir planuoja grįžti su atsakymu dėl mandato deryboms dar šią savaitę“, – sakė išrinktasis meras.

Konservatoriai miesto taryboje iškovojo 19 iš 51 galimo mandato. Laisvės partija pelnė devynis, o socialdemokratai – keturis mandatus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Teisingas

Teisingas portretas
kovo 20d., 06:0484.15.183.83 Labai gaila ką išdarinėja konservatoriai 33 metus su Lietuvos žmonėmis. Perėmę iš rusų galingą ekonominį potencialą, konservai viską ištaškė .Ar mes blogiau dirbame už vokietį ,prancūzą, ispaną ..? Kodėl 33 metai darbo užmokestis ir pensijos 2- 3 kartus mažesnės už Europą? Tik dėl konservatorių nusikalstamo vadovavimo. Mažeikių nafta ,Ignalinos elektrinė ,sugriauta ekonomika 2008 m, Snoro bankas, sugriauta prekyba su Kinija – tai nusikalstamo konservatorių susitarus su grybauskaite vadovavimo pasekmės. Dabar dar bruka narkotikus ir gėjus. Konservatoriai naikina Lietuvos ateitį. Tik pirmalaikiai seimo rinkimai padėtų išvyti konservatorius. Tauta atsibuskite.

ai eina velniop tie py..

ai eina velniop tie py.. portretas
bezdunskas vel simasiaus aferos ir sud malystes principu eis...

To Sveikinimai dešiniesiems

To Sveikinimai dešiniesiems portretas
Socdemai gudrūs, kitaip nebūtų taip ilgai išsilaikę. Kol valdžioje dalijasi viską patys, o kai lieka šone, prisitaiko ir išlaukia.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių