Quantcast

Už vaikiškų pėdkelnių vagystę vilnietis užsidirbo areštą

Pirmadienį Vilniaus 1-asis apylinkės teismas už vaikiškų kojinių vagystę, anksčiau 6 kartus teistą vilnietį Vladimirą Morozovą pripažino kaltu ir skyrė jam 40 parų arešto bausmę.

36 metų V.Morozovas Vilniuje, į prekybos centrą „Vaikų miestas“ įsisuko mažiau nei prieš savaitę - liepos 22 d. Užėjęs į parduotuvę „Kotryna“, jis salėje paėmė 11 porų vaikiškų pėdkelnių ir nesumokėjęs už jas, bandė išeiti pro kasas.

Išnešti grobio, kurį parduotuvės darbuotojos įvertino 157 litais, vyrui nepavyko, jį sulaikė apsaugos darbuotojas.

Teisme V.Morozovas kaltu prisipažino visiškai. Pavogtas pėdkelnęs jis sakė norėjęs parduoti ir taip gauti šiek tiek pinigų ne tik pragyvenimui, bet ir narkotikams, nuo kurių jis yra priklausomas.

Paskutinį kartą V.Morozovas iš bausmės atlikimo vietos buvo paleistas 2009 m. birželio 23 d., atbuvęs pasktutinę teismo jam paskirtą bausmę - 15 parų areštą. Prieš tai Vilniaus 1-ojo apylinkės teismo jis buvo nuteistas vasario 20 d. Tada, taip pat už smulkias vagystes teismas jam buvo skyręs 40 parų areštą.

V.Morozovas taip pat nuolat baudžiamas už įvairius administracinius nusižengimus, jis niekur nedirba, legalaus pragyvenimo šaltinio neturi.

Už nedidelės vertės svetimo turto pagrobimą Baudžiamasis kodeksas numato viešuosius darbus arba baudą, arba laisvės apribojimą, arba areštą iki 45 parų.


Šiame straipsnyje: narkomanas vagystė pėdkelnės

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių