Quantcast

Trys mokslo įstaigos Vilniuje kurs akademinį Didlaukio miestelį

Mykolo Romerio universitetas, Vilniaus kolegija ir Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centras pasirašė sutartį, kuria numatyta steigti Didlaukio akademinį miestelį, pirmadienį pranešė Mykolo Romerio universitetas (MRU).

Planuojama, kad ateityje visos trys įstaigos vienysis bendriems infrastruktūros įrengimo projektams šioje teritorijoje.

Pasak MRU rektorės profesorės Ingos Žalėnienės, Didlaukio akademinis miestelis Vilniuje unikalus dėl savo mokslo ir švietimo įstaigų koncentracijos, nes apima visas ugdymo sistemos pakopas nuo ikimokyklinio ugdymo įstaigų, progimnazijų, kolegijų, universitetų iki taip vadinamų trečiojo amžiaus universitetų senjorams.

„Konsolidavus jėgas, gavus finansavimą užimtumo ir infrastruktūros projektams, įsitraukus ir privačiam verslui atsiveria nemažai galimybių čia įgyvendinti tvarios visuomenės, sveikos gyvensenos iniciatyvas“, – sako ji.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geriausias pasiūlymas bet kam

Geriausias pasiūlymas bet kam portretas
Jei norite gauti papildomų pajamų kiekvieną mėnesį ... Dauggiau neieškokite! Tai yra puiki galimybė kiekvienam užsidirbti nuo 22537 iki 29468 USD per mėnesį, kai jie laisvalaikiu dirba namų kompiuteryje ... Aš tai darau 2 mėnesius, o praėjusį mėnesį uždirbau savo pirmąjį atlyginimą! !!! Daugiau informacijos apie šią svetainę ... ..................>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­h­­F­­l­o­w­7­7.C­o­m
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių