Quantcast

Troleibuso kontrolieriai viešai atsiprašė už netinkamą elgesį

  • Teksto dydis:

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ viešai atsiprašo keleivių dėl netinkamo kontrolierių elgesio liepos 10 dieną, 20.50 valandą, tikrinant 16 maršruto troleibusą, rašoma savivaldybės pranešime spaudai.

„Atsakingiems už šį incidentą Kontrolės skyriaus pareigūnams bus skirtos drausminės nuobaudos. Atsiprašome keleivių dėl kontrolierių elgesio ir tikimės, kad ateityje tokių situacijų bus išvengta“, - sakė SĮ „Susisiekimo paslaugos“ Kontrolės skyriaus vadovas Danius Rinkauskas.

Incidentas įvyko 16 maršruto troleibusui sustojus stotelėje „Karoliniškės“. Į jį įlipę Kontrolės skyriaus pareigūnai neadekvačiai elgėsi su asmeniu važiavusiu be bilieto, nemandagiai reagavo į kitų keleivių jiems pateiktus klausimus.

Atsižvelgiant į keleivių pateiktą informaciją, išanalizavus vaizdinę medžiagą, nustatyta, kad keleivių kontrolę atliekantys pareigūnai viršijo savo įgaliojimus. Drausminės nuobaudos jiems bus skirtos Lietuvos Respublikos darbo kodekse nustatyta tvarka. 

SĮ „Susisiekimo paslaugų“ primena, kad Keleivių kontrolės skyriuje dirba 60 kontrolierių, kiekvienas iš jų jau daugiau nei keturis mėnesius dirba su vaizdo filmavimo įranga, pritaisytą prie uniformos. Apie tai viešojo transporto keleivius informuoja ant kontrolierių aprangos priklijuoti specialūs lipdukai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Augis

Augis portretas
įranga, pritaisytą prie uniformos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių