Quantcast

Treniruoklių sulauks dar trys seniūnijos

Didelio populiarumo tarp miestiečių sulaukę lauko treniruokliai bus įrengti visose Kauno seniūnijose. Iš 11-os mieste esančių seniūnijų trys buvo nuskriaustos ir laukė savo eilės.

Dar šiais metais Centro, Gričiupio ir Šančių gyventojai jau galės mėgautis pramogomis gryname ore.

Pirmosios lauko treniruoklių aikštelės Kaune buvo įrengtos prieš kelerius metus. Nuo pirmų dienų treniruokliais intensyviai pradėjo naudotis vyresnio amžiaus gyventojai, kurie neturi galimybės lankytis sporto klubuose.

Šiandien miesto taryba tvirtins visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos finansavimo planą, kuriame numatyta skirti 250 tūkst. litų šiems treniruokliams įsigyti. Kolegijos nariai pritarė, kad būtų siūloma prie šios sumos pridėti dar 100 tūkst. litų.

„Padidinus sumą bus galima ne tik nupirkti naujus treniruoklius, bet ir sutvarkyti vandalų apgadintus įrenginius, taip pat skirti lėšų aikštelėms prižiūrėti, aplinkai sutvarkyti“, – teigė meras Andrius Kupčinskas.

Šiuo metu tik vienoje lauko treniruoklių aikštelėje, Kalniečių parke, įrengta speciali guminė danga. Kituose miesto parkuose prie treniruoklių esanti plika žemė palijus virsta klampyne.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių